Björn Bergman Sigurdarson   Lillestrøm (Foto: Lauten, Daniel Sannum/NTB scanpix)
Björn Bergman Sigurdarson Lillestrøm (Foto: Lauten, Daniel Sannum/NTB scanpix)

Sigurdarson vil avslutte med stil i LSK

Björn Bergmann Sigurdarson har fått tilbake humøret og melder seg spilleklar til kveldens cupkamp mot Ull/Kisa.

Følg onsdagens NM-kamper minutt for minutt i vårt livesenter fra kl. 18.00

Det har stormet rundt Björn Bergmann Sigurdarson etter at LSK-spissen ble klar for Wolverhampton. Islendingen brukte sosiale medier til å uttrykke sin frustrasjon over at LSK ikke ville slippe han til sin nye arbeidsgiver, og skrev blant annet at han var mentalt knust og ville reise:

«Just had a meeting with the board, Forcing me to stay! #MentallyBroken! #WantToLeave!!!», skrev Sigurdarson på Twitter.

Men nå har Sigurdarson endret mening.

– Jeg står for meldingene jeg la ut, men de er blitt tolket litt feil. Jeg elsker LSK, fansen og stedet Lillestrøm. Samtidig har jeg karrieren, og jeg mener at det er bra for meg å dra nå. I ettertid ser jeg at mange har misforstått det, sier Bergmann i dag til lokalavisen Romerikes Blad.

Les også: LSK bekrefter at Sigurdarson er solgt til Wolverhampton

Vil gi alt
Etter gårsdagens lukkede LSK-trening ønsket ikke Bergmann å snakke med pressen, men sier nå at han er motivert for å gi alt for LSK frem til 13. juli.

– Det skylder jeg Torgeir Bjarmann, fansen og alle de andre i LSK som har vært der for meg i tiden jeg har vært her. Jeg vil betale dem tilbake, sier han.

Det betyr at han også er spilleklar for lokaloppgjøret mot årets Adecco-overraskelse Ull/kisa. 21-åringen vil også være tilgjengelig for spill i Tippeligaen før overgangen til Wolverhampton.

– Jeg kommer til å gi alt for LSK i kampene jeg spiller. En eventuell skade tenker jeg ikke på i det hele tatt. Det går ikke an å løpe rundt og frykte en skade, sier han.

Følg onsdagens NM-kamper minutt for minutt i vårt livesenter fra kl. 18.00

Cupen tirsdag:
Aalesund-Byåsen
Alta-Bodø/Glimt
Asker-Stabæk
Haugesund-Egersund
Hødd-Sarpsborg 08
Kongsvinger-Start
Mjøndalen-Hønefoss
Molde-HamKam
Nest Sotra-Brann
Raufoss-Odd
Rosenborg-Kvik Halden
Sandefjord-Vålerenga
Strømsgodset-Notodden
Tromsø-Tromsdalen
Ull/Kisa-Lillestrøm
Åsane-Viking