Blanc undervurderer ikke Sverige

Sverige er allerede utslått av EM, men Frankrikes landslagssjef Laurent Blanc tar likevel ikke lett på tirsdagens motstander.

Etter tap i de to første kampene har ikke svenskene mulighet til å gå videre fra gruppespillet i fotball-EM. I åpningskampen ble det 1-2 mot vertsnasjon Ukraina, mens Sverige tapte 2-3 for England.

– Jeg har sett begge kampene, og jeg synes ikke de (Sverige) var det beste laget, selv om de kunne ha fått med seg et bedre resultat, sier Blanc foran siste gruppespillkamp.

Blanc advarer mot å undervurdere svenskene. Frankrike står med fire poeng etter 2-0-seier mot Ukraina og uavgjort mot England (1-1). Poeng mot Sverige vil gi avansement til kvartfinale.

– De er vanskelige å spille mot. Vi får ikke undervurdere dem. De kommer fortsatt til å gå ut og prøve å vinne kampen, mener Blanc.

Sveriges landslagssjef Erik Hamrén sier svenskene vil avslutte EM på en god måte.

– Først og fremst vil vi gjenvinne æren vår. Vi føler oss bra og er veldig motiverte. Spillerne vil, som vanlig, gjøre alt de kan for å vinne. Vi er frustrerte over at vi ikke har fått de resultatene vi håpet på, sier den tidligere Rosenborg-treneren.

England og Ukraina møtes i den siste kampen. Engelskmennene har også fire poeng på to kamper, mens Ukraina står med tre poeng. (©NTB)