Fernando Torres (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Fernando Torres (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Juventus har lagt inn bud på Fernando Torres

Og Pep Guardiola er i forhandlinger med Bayern München. Sjekk tirsdagens «ryktebørs» her!

Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg av de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Arsenal er enig med Montpellier om overgangen for angriperen Olivier Giroud. Det bekrefter Montpellier overfor BBC Sports. Arsenal punger ut med 120 millioner kroner for den franske landslagsstjernen. Han vil gå gjennom den medisinske testen og gjøre unna de siste formalitetene i sin personlige kontrakt etter Euro 2012. Arsenals manager Arsene Wenger vil bruke Giroud i angrepet sammen med nysigneringen Lukas Podolski og den nederlandske superspissen Robin van Persie neste sesong.

Den megarike spanske klubben Malaga er enig med Manchester Uniteds Dimitar Berbatov om en overgang. 31-åringen har tidligere gjort det klart at han kom til å forlate Old Trafford i sommer, og ser nå frem til nye utfordringer i spansk fotball.

Berbatov (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
Berbatov (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)

Samtidig har Manchester United tilbudt Rafael da Silva en ny langtidskontrakt. Forsvarsspilleren fikk kontraktstilbudet etter at det ble kjent at Chelsea ville sikre seg 21-åringen. Sir Alex Ferguson vurderer imidlertid å kvitte seg med unggutten Zeki Fryers. 19-åringen er ønsket av Tottenham, Newcastle og Burnley.

Kroatias spisstjerne Mario Mandzukic har gitt beskjed til Everton om at han trenger litt mer tid på seg for å avgjøre om han vil takke ja til en overgang til Premier League-klubben.

Manchester City skal ha lagt inn et offisielt bud på 290 millioner kroner for Athletic Bilbaos angriper Fernando Llorente, og en overgang kan bli fullført så snart EM-sluttspillet i Polen og Ukraina er ferdigspilt. Det påstår i hvert fall den engelske tabloiden The Sun. City har som kjent gjort angriperne Emmanuel Adebayor, Roque Santa Cruz, Edin Dzeko og Carlos Tevez tilgjengelig for salg.

Reading er villig til å knuse klubbens lønnsbudsjett for å kapre underskriften til Pavel Pogrebnyak. «The Royals» har tilbudt angriperen en fireårskontrakt verdt 130 mill. kroner.

Nicklas Bendtner ser ut til å ende opp i portugisiske Benfica. Arsenal ønsker å kvitte seg med dansken og er klar til å gi slipp på 24-åringen for mellom 60 og 80 millioner kroner.

Chelsea gir ikke opp håpet om å signere Wigans vingstjerne Victor Moses. Chelsea er villig til å øke sitt bud på 21-åringen til omlag 110 mill. kroner.

Flere av Tottenham-spillerne skal være svært misfornøyd med at tidligere Chelsea-manager Andre Villas-Boas nevnes som favoritten til å bli ny manager på White Hart Lane. Mange av spillerne ønsker seg en eldre og mer erfaren trener.

Sky Sports melder at Frankrike-trener Laurent Blanc (46) er blant de heteste kandidatene til å overta jobben. Selv om Blanc for tiden er opptatt med EM, skal partene være i en tidlig fase av forhandlinger.

Liverpool er blitt enig med Hoffenheim om en overgangssum på 82 millioner kroner for midtbanespilleren Gylfi Sigurdsson. Overgangen kan bli offisielt presentert i løpet av denne uken.

Gylfi Sigurdsson og Scott Parker (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Gylfi Sigurdsson og Scott Parker (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Everton og Newcastle skal begge ha kommet med et bud på Atletico Madrids midtbanespiller Raul Garcia, som sies å være svært interessert i å forlate La Liga til fordel for Premier League.

LES OGSÅ: Her er den nye Ronaldo, Ronaldinho, Kaka og Michael Laudrup

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Bayern München skal i forhandlinger med Pep Guardiola om å ta over neste sommer. Guardiola gikk av som trener i Barcelona etter denne sesongen og vil ta ett års pause fra fotballen. Det ble tidligere spekulert i om Roman Abramovitsj ville hente suksesstreneren til Chelsea. Nå melder altså tyske Bild om at Bayern forhandler med Pep om å ta over etter Jupp Heynckes sommeren 2013.

Josep Guardiola ønsker å prate med Chelsea om den ledige managerjobben i London-klubben. (Foto: GUSTAU NACARINO/Reuters)
Josep Guardiola ønsker å prate med Chelsea om den ledige managerjobben i London-klubben. (Foto: GUSTAU NACARINO/Reuters)

Didier Drogba har bestemt seg. Neste sesong kommer han til å spille for kinesiske Shanghai Shenhua, melder lokale medier.

Barcelona skal forsterke forsvaret til neste sesong og har tre spillere på ønskelisten til posisjonene i de bakre rekker: Valencias venstreback Jordi Alba, Athletic Bilbaos Javi Martínez og Dortmunds Mats Hummels.

Juventus skal ha la lagt inn et bud på 270 millioner kroner for Fernando Torres, hevder Goal.com. Forhandlingene om en eventuell overgang skal ha pågått i EM-kulissene de siste ukene. Napoli nektet å selge Edinson Cavani til Juventus, og dermed sikter den italienske Serie A-giganten seg inn på Chelseas og Spanias spisstjerne Fernando Torres.

Toscana-klubben Fiorentina jakter på en ny høyreback. Ifølge Football-Italia vil klubben hente Romas 35 år gamle veteran Marco Cassetti. Cassettis kontrakt med Roma gikk ut etter sesongen.

En nær venn av Tottenham-stjernen Luka Modric bekrefter overfor spanske Marca at midtbanestjernen nærmer seg en overgang til Real Madrid. Ifølge kilden skal kun formaliteter gjenstå før Modric fullfører overgangen til Bernabeu.

Luka Modric, Tottenham (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Luka Modric, Tottenham (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene