Tom Maynard (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Tom Maynard (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Cricket-talent omkom da han flyktet fra politiet

Ble truffet av tog etter fluktforsøk.

Cricket-spilleren Tom Maynard døde i går da han ble truffet av et tog etter å ha prøvd å flykte fra politiet. Maynard ble funnet på togskinnene kort tid etter at han ble stoppet av politiet for uregelmessig kjøring. Maynard ble bare 23 år gammel.

Bare timer tidligere hadde cricket-talentet spilt kamp for Surrey mot Kent. Han var på vei hjem til sin kjæreste, modellen Carly Baker, da han ble stoppet av politiet.

En hel cricket-verden sørger nå over Maynards tragiske skjebne. Han ble sett på som en av Englands mest lovende cricket-spillere.

– Utrolig trist. Maynard-familien var spesiell, og tankene mine går til familien, tvitrer cricketstjernen Kevin Pietersen.

– Tom var en vanvittig talentfull slagmann. Han fikk en utrolig start på karrieren sin, og det var tydelig at han var ment for større oppgaver, sier Richard Thompson, styreformann i Surrey, til The Guardian.

Kjæresten Carly var naturligvis knust etter det tragiske dødsfallet.

– Jeg vil elske deg for evig. Du betød alt for meg. Du er den mest spesielle mannen jeg har møtt, og du gjorde meg til den lykkeligste jenta, skriver Baker på Twitter.