klintetil
klintetil

Her kliner Riise til med ny flamme

John Arne Riise og Danny Murphy slo Oddbjørn Hjelmeset og Kjetil André Aamodt – i gatestafett.

- Dette var en viktig seier. Jeg har konkurrert mot Oddbjørn i alle år, sier John Arne Riise, som hadde sin årlige fotballskole i Kragerø forrige, til TV 2.

Under fotballskolen blir de påmeldte instruert av en rekke kjente idrettsutøvere. Blant andre Steven Gerrard har gjestet fotballskolen, men i år var det en annen av Riises tidligere lagkamerater i Liverpool som fikk lære bort entusiastiske deltagere. Danny Murphy, som spilte sammen med Riise i starten av Liverpool-karrieren til nordmannen og senest i Fulham etter overgangen fra Roma, viste ikke bare frem ballkunster.

Dette året underholdt Murphy og Riise med gatestafett foran fotballskolens deltagere – og Fulham-spilleren klinte til med kjæresten da han kom i mål.

Se feiringen og hvordan konkurransen gikk i videovinduet over.

Riise og eksen med nye kjærester
Det ble i mai kjent at John Arne Riise har funnet lykken på ny etter bruddet fra kona Maria Elvegaard. Etter kampen mot England på Ullevaal, var han også åpenhjertig rundt den nye kjæresten, Louise Angelica Markussen.

- Jeg har følt meg bra siden nyttår i Fulham. Nå funker det også bra privat, med en fantastisk familie, venner og en dame som virkelig bryr seg om meg. Da faller ting på plass og da kommer fotballen etter hvert, sa Riise til TV2.no.

I etterkant av opplysningene om den nye kjæresten til John Arne Riise, har også John Arne Riises eks-kjæreste avslørt at hun har en ny kjæreste.

På sin Twitter-profil beskriver Elvegaard Riise seg på følgende måte: «Mor til to vakre barn, Emma og Patrick. Snart skilt. I et nytt forhold. Fra Norge».