Dette er Kims tøffe Opel, men veldig god plass er det ikke med gode kompiser og mye bagasje på europatur.  (Foto: Privat)
Dette er Kims tøffe Opel, men veldig god plass er det ikke med gode kompiser og mye bagasje på europatur. (Foto: Privat)

Dette blir en skikkelig utfordring ...

... for i denne bilen skal tre store kompiser og en enda større basskasse på Europa-tur.

Årets sommerferie står snart for døren. For veldig mange av oss betyr det å pakke bil for å dra til hytta, campingen eller ut på andre eventyr i inn- eller utland.

Men så er dette med plass da. Uansett hvor stor bil man kjøper så blir plassen ofte litt snau når strandmadrasser, fiskestenger, svømmeføtter, kjølebag og annet nødvendig utstyr skal pakkes i bilen.

Det har vi i Broom, i samarbeid med den norske takboksprodusenten Skiguard, tenkt å gjøre noe med.

NB: MEN NÅ NÆRMER KONKURRANSEN SEG SLUTTEN. HVIS DU VIL VÆRE MED Å KJEMPE OM Å VINNE – SÅ SEND INN DITT BIDRAG MED EN GANG!

Skiguard
Skiguard
Broom
Broom

Vi gir rett og slett bort en Skiguard takboks til noen som har fortjent det – og som deler sin historie om hvorfor – med oss.

Vil du delta i konkurransen – klikk her:

Det aller første bidraget kom fra uheldige Håvard i Bønes. Les det her:

Det andre var fra Morten som har stor bil men liten plass. Les mer her:

Les hvorforVeronica fra Førresfjorden trenger takboks. Les mer her:

Dagens bidrag er fra Kim som skal på ferie med gode og store kompiser. Problemet er at han har en har en sportsbil og ikke akkurat et hav av plass. Les bidraget fra Kim under:

Del med Facebook-vennene dine

Les også: Slik gjør du bilen klar til ferietur:

Les begrunnelsen her:

Jeg vil så gjerne ha en takboks. Jeg fylte 18 år i mai, da var både sertifikatet og bilen i boks.

Jeg og noen venner av meg har tenkt oss en tur til Tyskland. Siden det er jeg som har bil, ble det jo min bil vi skulle ta. Det er her det blir ett problem, min bil er nemlig en ikke så stor bil, når man tenker på bagasje og sånt.

Det er en Opel Calibra 1992 2.0 liter 8V. Den er jo ikke så stor i seg selv. men når vi da er tre gutter, og det bare er plass til fire i bilen, og vi skal være borte en stund, går det ikke uten noen problemer.

Inn her skal tre røslige kompiser og en stor basskasse i tillegg til feriebagasje. Ingen tvil om at en takboks hedde løst problemet. (Foto: Privat)
Inn her skal tre røslige kompiser og en stor basskasse i tillegg til feriebagasje. Ingen tvil om at en takboks hedde løst problemet. (Foto: Privat)

Da blir det til at det ene setet bak blir til bagasje og det lille som er igjen plass i bagasje rommet blir helt fult. Bagasjerommet kan man nemlig kalle en stor basskasse. I tillegg er vi ikke akkurat de minste menneskene selv heller.

Hjelp oss med å få realisert en stor guttedrøm – nemlig det å dra på biltur sammen!

Dette er grunnen til at jeg, men også mine venner vil så gjerne vil vinne en Skiguard takboks, slik at vi skal få et sted å legge bagasjen og alt mulig annet skrap vi tar med oss på tur.

Bli med i konkurransen du også!

Det er som vanlig enkelt og greit å melde seg på i konkurransen: Det eneste vi ber om er at du sender oss et bilde og en begrunnelse for hvorfor akkurat du/dere fortjener en splitter ny takboks fra Skiguard.

Kanskje har svigermor – med den ekle puddelen, avtalt med kona di uten at du visste det – at hun skal være med på årets ferietur.

Har rett og slett stasjonsvogna trukket sitt aller siste hjertesukk, slik at den lille Yarisen nå blir årets feriebil?

Eller kanskje har den lille søte, valpen dere kjøpte i fjor høst blitt til et digert utyske på 80 kilo som må ha hele bagasjerommet for seg selv ... Vi gleder oss til å høre din begrunnelse!

Les også: Slik pakker du takboksen:

Del med Facebook-vennene dine

Slik gjør du:

Send historien og bilde(r) til redaksjonen@broom.no. Skal du ha et håp om å vinne – må altså begrunnelsen kunne illustreres med et foto. Det er viktig og nødvendig at vi også får fullt navn, adresse og telefonnummer fra alle som ønsker å være med i konkurransen.

Skal du ha et håp om å vinne – må altså begrunnelsen kunne illustreres med et foto.

Det er viktig og nødvendig at vi også får fullt navn, adresse og telefonnummer fra alle som ønsker å være med i konkurransen.

Skiguard
Skiguard
Broom
Broom

Underveis videreformidler vi noen av historiene som kommer inn – og til slutt bestemmer leserne hvilken deltaker de synes fortjener mest å vinne.

Les alt om konkurransen her: