Denne jenta er kanskje ikke så veldig stor enda, men hun har med seg MYE når hun er på biltur forteller mamma.... (Foto: Privat)
Denne jenta er kanskje ikke så veldig stor enda, men hun har med seg MYE når hun er på biltur forteller mamma.... (Foto: Privat)

– En syv år gammel jente tar mer plass enn man skulle tro...

Les hvorfor Veronica trenger hjelp for å få med seg all feriebagasjen:

Årets sommerferie står snart for døren. For veldig mange av oss betyr det å pakke bil for å dra til hytta, campingen eller ut på andre eventyr i inn- eller utland.

Men så er dette med plass da. Uansett hvor stor bil man kjøper så blir plassen ofte litt snau når strandmadrasser, fiskestenger, svømmeføtter, kjølebag og annet nødvendig utstyr skal pakkes i bilen.

Det har vi i Broom, i samarbeid med den norske takboksprodusenten Skiguard, tenkt å gjøre noe med.

Skiguard
Skiguard
Broom
Broom

Vi gir rett og slett bort en Skiguard takboks til noen som har fortjent det – og som deler sin historie om hvorfor – med oss.

Vil du delta i konkurransen – klikk her:

Det aller første bidraget kom fra uheldige Håvard i Bønes – les det her:

Det andre var fra Morten som har stor bil men liten plass. Les mer her:

Dagens kandidat heter Veronica Thomassen og kommer fra Førresfjorden. Hennes (og barnas) begrunnelse finner du under.

Del med Facebook-vennene dine

Les også: Slik gjør du bilen klar til ferietur:

Les begrunnelsen her:

Helt inntil noen år siden hadde vi hele nermeste famile samlet like rundt dørene inntil min middelaldrene far fant ut at han skulle realisere en drøm om småbruk,stabile værforhold og kansje finne ny kjærlighet.

Denne karen kaster ikke bort tida og etter å ha trålet Østlandet flyttet min kjekke pappa over fjellet til Gausdal, mens vi andre ble igjen like utenfor Haugesund.

Når man har hatt pappa og Besten så nærme så blir savnet stort, og da blir det flere turer over Hardangervidda og Golsfjellet,sommer som vinter!

Jeg har 4 barn,og i fjor sommer, da jeg skulle over med mine 3 yngste, så ble det fort fyllt opp til randen - og det i en stasjonsvogn.

Julefeiring skulle vi et år og da kunne man knapt åpne dørene når vi først hadde lukket dem!

Vesla vil ha akebrett og ski med og det vil vi også... slalomski iallefall,hun har nå dobbelt opp med utstyr, noe her og noe der pga vanskeligheter med å dra det med seg att og fram.

Så er det slik at ungdommer reiser ikke så lett at det gjør noe... Klær er en ting, men PS3, datamaskiner, spill, div sportsutstyr...!

Kunne tenke meg harrytur inn til Sverige i samme slengen man er østpå, men så kommer man på plassmangel og dropper det.

Ellers flyr vi inn og ut til landstedet så og si hver helg! og det er til tider verre opp pakning enn tur over fjellet!

Mengder med mat tas med, sykkel, gummibåter, dukkevogn, sengetøy, alt etter sesong!

Nå er det sommerplanter, blomsterjord, krukker, fiskeutstyr, grill osv osv osv!

Jeg har ønsket meg takboks lenge,spesielt etter vi en tur lånte en og fant ut hvilken luxus det var.

Mitt beste argunment må være trygghet for passasjerne.

Med alt det som ligger og slenger rundt i bilen tør jeg ikke tenke på hvordan det vil flakse rundt inne i kjerra om det virkelig smeller en dag!

Bildet jeg legger ved er av min yngste datter som har vært med på flest turer Haugesund/Gausdal tur retur! Hun er tålmodigheten selv å ha med på biltur, men hun reiser ikke lett!

Hun skal vise Besten og Anita alt fra bamser til bøker, ransel og at hun kan sykle og hoppe tau. En snart 7 år gammel jente tar mer plass enn man skulle tro...

Mvh Veronica.

Bli med i konkurransen du også!

Det er som vanlig enkelt og greit å melde seg på i konkurransen: Det eneste vi ber om er at du sender oss et bilde og en begrunnelse for hvorfor akkurat du/dere fortjener en splitter ny takboks fra Skiguard.

Kanskje har svigermor – med den ekle puddelen, avtalt med kona di uten at du visste det – at hun skal være med på årets ferietur.

Har rett og slett stasjonsvogna trukket sitt aller siste hjertesukk, slik at den lille Yarisen nå blir årets feriebil?

Eller kanskje har den lille søte, valpen dere kjøpte i fjor høst blitt til et digert utyske på 80 kilo som må ha hele bagasjerommet for seg selv ... Vi gleder oss til å høre din begrunnelse!

Les også: Slik pakker du takboksen:

Del med Facebook-vennene dine

Slik gjør du:

Send historien og bilde(r) til redaksjonen@broom.no. Skal du ha et håp om å vinne – må altså begrunnelsen kunne illustreres med et foto. Det er viktig og nødvendig at vi også får fullt navn, adresse og telefonnummer fra alle som ønsker å være med i konkurransen.

Skal du ha et håp om å vinne – må altså begrunnelsen kunne illustreres med et foto.

Det er viktig og nødvendig at vi også får fullt navn, adresse og telefonnummer fra alle som ønsker å være med i konkurransen.

Skiguard
Skiguard
Broom
Broom

Underveis videreformidler vi noen av historiene som kommer inn – og til slutt bestemmer leserne hvilken deltaker de synes fortjener mest å vinne.

Les alt om konkurransen her: