OL-billetten glapp igjen

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr så OL-billetten i sandvolleyball glippe to ganger i helgen. Nå er det bare én sjanse igjen.

Med et knepent tap i åttedelsfinalen mot tyske Jonathan Erdmann/Stefan Windschief lørdag maktet ikke den norske duoen seieren som ville gitt OL-billett for egen maskin.

Sveitserne Sascha Heyer og Sebastian Chevallier tok seg til kvartfinale og fikk der landsmennene Patrick Heuscher/Jefferson Bellaguarda som motstander. Som ventet trakk Heuscher/Bellaguarda seg og ga walkover, og de norske trodde Heyer/Chevallier dermed hadde poeng nok til å skyve dem ut av OL-listen.

Etter finregning ble imidlertid et nytt håp tent. Om sveitserne tapte både semifinale og kamp om 3.-plass, ville Skarlund/Spinnangr likevel være inne i varmen. Lørdag kveld ble amerikanerne Jacob Gibb/Sean Rosenthal for sterke for sveitserne i semifinalen.

Søndag spilte derimot Matt Fuerbringer/Nick Lucena langt under pari i kampen om 3.-plass, og Heyer/Chevallier sikret OL-billett med 2-0 (23-21, 21-13).

Siste sjanse for Skarlund/Spinnangr til å sikre OL-spill er gjennom kontinentalcupen i Tyrkia kommende uke. (©NTB)