Frykter lårskade for Walcott

Theo Walcott måtte søndag forlate England-treningen tidlig med en stram lårmuskel. Spørsmålet er om han kan spille siste gruppekamp mot Ukraina.

Ifølge Sky Sports forlot Arsenal-vingen treningen på stadion i polske Krakow tidlig grunnet en kjenning i låret. Walcott har fra før slitt en del med lårskader de siste årene.

– Dessverre fikk han et tilbakeslag på trening. Han begynte å kjenne til lårmuskelen som holdt ham ute så lenge i sesongavslutningen. Vi tok ingen sjanser med ham, opplyser Englands landslagssjef Roy Hodgson til BBC.

– Om han kan spille i førsteelleveren eller ikke, avhenger av hva det medisinske støtteapparatet forteller meg og hvor mye de kan garantere at han ikke må forlate banen etter bare fem minutter.

23-åringen var helt avgjørende for England da han som innbytter gjorde ett mål og ga en målgivende pasning på Danny Welbeck vinnermål i 3-2-seiren mot Sverige fredag.

Mot slutten av kampen så det ut til at Walcott slet med en skade, men han fullførte oppgjøret. Skulle han bli klar til kamp, er det mange som mener at han bør spille fra start framfor James Milner.

England trenger bare ett poeng mot vertsnasjonen Ukraina for å gå videre fra gruppe D med kvartfinalebillett. (©NTB)