Robin Van Persie og Theo Walcott (Foto: GLYN KIRK/Afp)
Robin Van Persie og Theo Walcott (Foto: GLYN KIRK/Afp)
Robin Van Persie og Theo Walcott (Foto: Sang Tan/Ap)
Robin Van Persie og Theo Walcott (Foto: Sang Tan/Ap)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Arsenal vil selge van Persie for 275 mill.

Og Theo Walcott kan slå følge ut dørene på Emirates Stadium. Sjekk søndagens «ryktebørs» her!

Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg av de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Arsenal vil gjøre Robin van Persie til klubbens best betalte gjennom tidene med en ukelønn på 1,2 millioner kroner, men klubbformann Peter HIll-Wood innrømmer at klubben ikke kan konkurrere om en annen klubb kommer på banen og tilbyr 2,3 millioner, skriver Sunday Mirror.

Nederlenderen har bare ett år igjen av kontrakten og har foreløpig ikke ønsket å forlenge. Manchester City, Paris St. Germain, Anzji og Juventus følger alle van Persie, som har fått en prislapp på 275 millioner kroner.

Theo Walcotts fremtid i Arsenal er også i fare, hevder Sunday Mirror. Kantspilleren har også ett år igjen av kontrakten, men partene har ikke lykkes i å komme til enighet om en forlengelse.

Arsenal har likevel planer om å forsterke stallen. Arsène Wenger har ikke gitt opp å hente den franske duoen Olivier Giroud (25) og Yann M'Vila (21) til London.

Daniel Sturridge, Chelsea. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Daniel Sturridge, Chelsea. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Sunday Mirror kan også melde at Daniel Sturridge (22) vil forlate Chelsea i håp om å øke sjansene for landslagsspill. Spissen ble utelatt fra England-troppen av Roy Hodgson foran EM. Arsenal, Manchester City, Tottenham og Liverpool er alle interesserte.

Manchester City kan miste en sentral spiller foran neste sesong, i hvert fall om man skal tro The Sun. Tabloiden hevder nemlig at José Mourinho vil forsøke å lokke David Silva (26) til Real Madrid.

Hoffenheims Gylfi Sigurdsson imponerte stort på utlån i Swansea. Nå vil Sir Alex Ferguson og Manchester United forsøke å kapre islendingen foran nesen på Liverpool.

Liverpool-boss Brendan Rogers kan i stedet ende opp med å hente Atletico Madrid-spilleren Raul Garcia for 60 millioner kroner.

Simao Sabrosa, Raul Garcia og Diego Forlan  (Foto: ALBERTO MARTIN/EPA)
Simao Sabrosa, Raul Garcia og Diego Forlan (Foto: ALBERTO MARTIN/EPA)

Manchester United vil også trappe opp forsøkene på å hente Luka Modric og Gareth Bale nå som Harry Redknapp ikke er i Tottenham lenger, skriver gratisavisen Metro.

Motsatt vei kan United-talentet Ezekiel Fryers (19) gå. Spurs kjemper med Newcastle om signaturen til forsvarsspilleren.

Queens Park Rangers håper å fullføre en overgang for West Ham-keeperen Robert Green før EM er over, ifølge Mail on Sunday.

Swansea kan gi Sunderland konkurranse om underskriften til Arsenals danske spiss Nicklas Bendtner.

Ryktene om hvem som skal ta over som manager i Tottenham er mange. TalkSPORT er sikre på at André Villas-Boas allerede er tilbudt en treårskontrakt, men Sunday Mirror kan opplyse at Laurent Blanc også er en kandidat.

Everton-manager David Moyes skal ha bestemt seg for å forlenge med Liverpool-klubben, skriver Sunday Express, mens BBC hevder at Moyes fortsatt er aktuell for Tottenham. Roberto Martinez er også blant kandidatene.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Douglas Maicon (31) har gjort det klart at han ønsker å forlate Inter. Fremst i køen av interessenter står Chelsea og Paris St. Germain, skriver Football Italia. Men også Real Madrid følger med i kulissene.

Maicon (Foto: KARIM JAAFAR/Afp)
Maicon (Foto: KARIM JAAFAR/Afp)

Real Madrid vurderer også et bud på São Paulos midtbanestjerne Lucas Moura. Landslagsspillerens storspill har også ført til interesse fra Chelsea og Inter Milan. 19-åringen avslørte nylig at faren og agenten har vært i møter med Real Madrid-ledelsen.

Romas nye trener, Zdenek Zeman, er hjemme igjen etter en mindre hjerteoperasjon. 65-åringen har vært innlagt på sykehus i Roma i to døgn. Zeman var også innlagt i november på grunn av nyreproblemer.

AC Milan har bestemt seg for å tilby Alessandro Nesta en ny kontrakt. Forsvarsveteranen (36) kan dermed ende opp med å bli værende i Milano likevel.

Den svenske landslagsspissen Ola Toivonen (25) er aktuell for Borussia Mönchengladbach. Det skal være den tidligere Gladbach-spilleren Martin Dahlin som har anbefalt Toivonen for sin gamle arbeidsgiver. Toivonen har kontrakt med PSV Eindhoven frem til sommeren 2014.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene