Löw: – Vi undervurderer ikke danskene

Landslagssjef Joachim Löw lover at Tyskland ikke kommer til å ta lett på den siste gruppespillkampen mot Danmark i fotball-EM søndag.

Tyskerne har vunnet sine to første kamper og står med full pott i gruppe B. Likevel er ikke stornasjonen helt sikret kvartfinalebillett ennå, selv om mye skal til for at den skal glippe. Med minst ett poeng mot Danmark vil derimot Löws mannskap være sikret gruppeseieren.

– Vi er ikke videre ennå og trenger ett poeng. Vi står overfor en vanskelig kamp siden Danmark også har en mulighet til å ta seg til en kvartfinale. De har ingenting å tape og kan skape en sensasjon ved å avansere, sa Löw på lørdagens pressekonferanse.

– De som avskriver Danmark som en outsider, tar feil. Våre utsendte har de siste månedene rapportert om et dansk lag som spiller godt og som har noe å komme med, fortalte den tyske landslagssjefen videre.

Löw antydet samtidig at måltyven Mario Gómez kommer til å spille fra start. Bayern München-spissen har scoret alle Tysklands tre mål så langt i EM etter 1-0 og 2-1 mot Portugal og Nederland.

Høyreback Jerome Boateng er suspendert for to gule kort og vil bli erstattet av Schalke-spiller Bendikt Höwedes eller Lars Bender fra Leverkusen, ifølge Löw. (©NTB)