laraaasen (Foto: Scanpix)
laraaasen (Foto: Scanpix)

– Cathrine Larsåsen klar for «Skal vi danse»

Den populære stavhopperen skal ha takket ja til TV 2.

Til høsten sender TV 2 den åttende sesongen av suksessprogrammet «Skal vi danse». Som vanlig er det knyttet stor spenning til hvilke kjendiser som skal delta i programmet, og allerede har spekulasjonene startet.

Ifølge Aftenposten har stavhopper Cathrine Larsåsen nå sagt ja til å delta.

– Må være rykter

Cathrine Larsåsen (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Cathrine Larsåsen (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
– Nei, det har jeg ikke hørt noe om. Jeg liker å danse, men dette må være rykter, sier Larsåsen til avisen, som på sin side hevder å vite at hun skal være deltaker.

Avisen hevder også at ryktene er så sterke at sportssjef i Friidrettsforbundet, Ronny Nilsen, er informert.

Vil ikke bekrefte

TV 2 vil ikke bekrefte hvilke deltakere de er i dialog med, men synes det er positivt med stadige spekulasjoner.

– Tradisjonen tro kommer det til å florere masse ulike rykter om hvem som skal delta i høstens «Skal vi danse» . Slik har det vært foran hver nye sesong, og det er positivt å konstatere at det etter syv sesonger enda er så stor presseinteresse rundt konseptet og hvilke kjendiser som skal svinge seg på parketten, sier pressekontakt i TV 2, Unn-Grethe Berge til Se og Hør.

Hellstrøm takker nei

Tidligere i vår kunne TV-kokk Eyvind Hellstrøm bekrefte at han hadde fått en forespørsel fra TV 2 om å delta i programmet. Den populære kokken svarte derimot nei til deltakelse.

– Jeg har fått en forespørsel allerede, men forløpig har jeg takket nei. Jeg har snakket med mange andre deltakere som sier at det er et blodslit og jeg vet ikke om jeg orker å være med på det, uttalte Hellstrøm til «God kveld Norge» under lanseringen av sin egen vin i Oslo.

(artikkelen fortsetter under bildet)

PROGRAMLEDERPAR:
  Katrine Moholt og Carsten Skjelbreid har klare ønsker om deltakere til
  «Skal vi danse». (Foto: Roger Fosaas , © ps)
PROGRAMLEDERPAR: Katrine Moholt og Carsten Skjelbreid har klare ønsker om deltakere til «Skal vi danse». (Foto: Roger Fosaas , © ps)

Les også: Derfor havnet Tor Fløysvik på operasjonsbordet

Carstein og Katrine

Det som derimot er bekreftet er at programmet skal ledes av Carstein Skjelbreid og Katrine Moholt.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Carsten. Han er en god venn, og en engasjert og helproff kollega. Som programleder har Carsten stålkontroll og i tillegg er han en god danser, så jeg tror dette blir en spennende høst, sa Moholt da duoen ble presentert som programledere.

Les også: Tor Fløysvik fikk sjokk etter beskyldninger fra Anna Anka