PÅ VEI TIL CITY? Manchester City vil by 400 mill. for Tottenhams Gareth Bale. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
PÅ VEI TIL CITY? Manchester City vil by 400 mill. for Tottenhams Gareth Bale. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Barça og Manchester United vurderer Bale-bud

Og Manchester City selger fire stjerner for å gi plass til Robin van Persie. Sjekk fredagens «ryktebørs» her!

Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg av de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Manchester City planlegger å selge både Carlos Tevez, Edin Dzeko, Emmanuel Adebayor og Roque Santa Cruz for å gi plass til Arsenal-spissen Robin van Persie neste sesong. Manchester Citys manager Roberto Mancini vil gi van Persie en sentral rolle på laget dersom han velger City - og en ukelønn på 2,5 mill. kroner, hevder The Daily Mirror.

BESKYTTES: Carlos Tevez er blitt truet på livet av hooligangruppen «Men in Black» etter å ha hånet Ferguson. Nå beskyttes han på en hemmelig adresse. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)
BESKYTTES: Carlos Tevez er blitt truet på livet av hooligangruppen «Men in Black» etter å ha hånet Ferguson. Nå beskyttes han på en hemmelig adresse. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)

Gareth Bale kan følge Harry Redknapp ut dørene på White Hart Lane. I et intervju med den London-baserte avisen Metro innrømmer Bale at han kunne tenke seg å spille for en klubb som deltar i Mesterligaen hver sesong. Både Manchester United og Barcelona skal være interessert i å by på 22 år gamle Bale.

Arsenal rapporteres å være seriøst interessert i å signere Russlands EM-stjerne Alan Dzagoev. 21-åringen har fått en prislapp på omlag 130 millioner kroner, men kan være tilgjengelig for en enda lavere sum ettersom kontrakten med CSKA Moskva går ut i desember.

Manchester United, Arsenal og Tottenham snuser på underskriften til Klaas-Jan Huntelaar. Schalkes sportsdirektør Horst Heldt bekrefter at angriperen har en utkjøpsklausul i sin kontrakt og kan være tilgjengelig for salg for 170 millioner kroner.

Jonas Olsson håper at West Broms nye manager Steve Clarke ikke vil stoppe 40-millionersovergangen til Spurs.

Tidligere Chelsea boss Andre Villas-Boas topper nå Tottenhams liste over kandidater som er aktuelle til å erstatte Harry Redknapp, som fikk sparken på torsdag.

Alan Dzagoev  (Foto: Misha Japaridze/AP)
Alan Dzagoev (Foto: Misha Japaridze/AP)

Mark Hughes vil hente sin tidligere elev Andy Johnson til QPR.

Stoke ser ut til å snyte West Ham for Wolves sin kantspiller Matt Jarvis.

LES OGSÅ: Her er den nye Ronaldo, Ronaldinho, Kaka og Michael Laudrup

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Den meksikanske klubben Cruz Azul har offentliggjort på Twitter at klubben har signert forsvarsspilleren Luis Perea fra Atletico Madrid.

– President Berlusconi har bestemt: Thiago Silva blir i Milan

Midtbanespilleren Cheick Kourouma forlater Genoa til fordel for Ipswich.

Juventus bekrefter at klubben er i ferd med å selge kantspilleren Milos Krasic til Liverpool. Partene er enige om overgangssummen, som trolig er på 60 mill. kroner.

TIL BARCELONA? Thiago Silva er på vei til Barcelona. (Foto: Luca Bruno/Ap)
TIL BARCELONA? Thiago Silva er på vei til Barcelona. (Foto: Luca Bruno/Ap)

Silvio Berlusconi har bestemt seg. Thiago Silva blir værende i AC Milan. Det bekrefter klubben i en pressemelding. – President Berlusconi har bestemt: Thiago Silva blir i Milan, skriver klubben på sine hjemmesider. Paris Saint-Germain har i lang tid forsøkt å kjøpe Milans superforsvarer Thiago Silva, og var villig til å gi Milan 450 mill. kroner i overgangssum.

Alessandro Del Piero skal ha fått tilbud fra flere klubber i Premier League, men foreløpig er det uklart hvor den italienske legenden fortsetter sin karriere.

Agenten til Chelsea-stopperen Branislav Ivanovic, Vlado Boroza, sier det er uaktuelt for sin klient å gå til en klubb i Serie A. Både Juventus og Napoli har vist interesse for Ivanovic.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene