Ishockey: Jobs ferdig i Sparta

Tore Jobs har vært daglig leder i Sparta Sarpsborg det siste tiåret. Nå er han ferdig i ishockeyklubben, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

Ifølge sa.no er partene i ferd med å bli enig om en sluttavtale. Etter en rekke møter og spekulasjoner har Sparta valgt å skifte ut klubbens sterke mann. Ifølge lokalavisen er det de to siste årenes underskudd som er blitt avgjørende for ishockeyklubbens valg.

I en pressemelding fra Sparta heter det:

– Tore Jobs har valgt å fratre stillingen som daglig leder i Sparta Sport AS med virkning fra i dag. Dette begrunnes med at man etter en grundig prosess knyttet til klubbens videre utvikling har kommet til at dette er til det beste for begge parter.

Tore Jobs trente Sparta til seriegull i 1986. Senere var han blant annet i Västra Frölunda og assisterende landslagstrener. Han har også vært daglig leder i Moss Fotballklubb.

I sin annen periode i Sparta har Jobs sammen med blant annet Sjur Robert Nilsen og Morten Carlsson bygd opp laget til å bli blant Norges beste. Det er blitt både NM-tittel og to seriegull. Omsetningen har vært på 17 millioner. (©NTB)