VW Caravelle Busines byr på god forretningsmessig standard.
VW Caravelle Busines byr på god forretningsmessig standard.

VW Caravelle Business: Varebilen som ble til et eksklusivt møterom

Denne er lagd for businessmennesker, kjendiser, politikere - som ikke vil synes.

Her hjemme selger denne bilen ikke bare godt, men svært godt. Da i varebilutgave, med grønne skiltere og Transporter-emblemer på bakluka. Som personbil – Caravelle – byr den på utrolig mye plass for inntil ni personer, men på grunn av norske avgifter blir prisen ganske stiv.

Nå lanserer VW en helt ny modell som de kaller Caravelle Business. En eksklusiv seksseter først og fremst beregnet på travle forretningsfolk som vil ha et komfortabelt og diskré transportmiddel - som også kan fungere som møterom og kontor i en hektisk hverdag.

Del med Facebook-vennene dine

Les vår test av VW Caravelle her:

Flyskrekk

Den er nok også myntet på dem som vil ha en komfortabel og romslig bil til reiser - men som synes at en stretchlimousin blir litt voldsomt. Man taper jo ofte litt av diskresjonen da.

Noen mennesker fortrekker jo også å ferdes på landjorda framfor i luften. Disse menneskene vil også kunne ha glede av Caravellen Business fra VW.

Kassebil med
Kassebil med

Sjekk denne: Ekstrem bobil med maksimal luksus

Den er utstyrt med både bluetooth og trådløst Internett. Vinduene er ekstra tykke for og hindre støy - og i "varerommet" finnes fire gode, elektrisk justerbare kapteinsstoler i skinn / alcantara som er vendt mot hverandre med et bord i midten.

180 hk diesel

Et kjøleskap med plass til forfriskninger er selvfølgelig også på plass. Det samme er et ekstra batteri for å forsyne remediene med strøm.

Motoren i Caravelle Buiseiness er en 2-liter TDI (diesel) på 180 hk/ 400 nm - som er koblet sammen med en DSG dobletclutch - girkasse.

Utvendig finner vi integrerte tåkelys, aluminiumsfelger og LED-lamper. Mange av disse bilene vil nok leveres i sort slik som på bildet over, som bidrar til at "håndverkerbilen" får både et elegant og litt sobert preg til kassebil å være.

Vil du ha et enda tøffere rullende kontor? Da må du sjekke denne: