GOD STATISTIKK:  Nicklas Bendtner har fire mål på fire kamper mot Portugal. Her sammen med Daniel Agger på tirsdagens trening. (Foto: SCANPIX DENMARK/Reuters)
GOD STATISTIKK: Nicklas Bendtner har fire mål på fire kamper mot Portugal. Her sammen med Daniel Agger på tirsdagens trening. (Foto: SCANPIX DENMARK/Reuters)

Bendtner scorer «alltid» mot Portugal

Nå vil Danmarks omstridte angriper gjøre det igjen.

Statistikken lyver aldri, hevdes det.

Og Danmarks førstevalg på topp, den omstridte angriperen Nicklas Bendtner, har i aller høyeste grad tallene på sin side foran onsdagens viktige gruppespillkamp mot Portugal i EM.

DIREKTE: Følg Portugal-Danmark i vårt livetekstsenter kl. 20.45
LES OGSÅ: Alsaker om det nederlandske bråket: – Nå begynner snøballen å rulle

– Det er selvsagt noe jeg tar med meg, men dette blir en helt annerledes kamp enn mot Nederland.

Fire mål på fire kamper
For på fire landskamper mot Portugal har Bendtner scoret fire mål.

Men selv hevder Bendtner at han ikke bryr seg om den solide statistikken mot Ronaldo & co foran EM-kampen på Arena Lviv.

– Det er selvsagt noe jeg tar med meg, men dette blir en helt annerledes kamp enn mot Nederland. Mye mer står på spill, sier Bendtner til danske Ekstra Bladet.

LES OGSÅ: Ekspertene ikke i tvil: – Denne angriperen blir EMs toppscorer

MØTTE PRESSEN: Nicklas Bendtner (Foto: -/Afp)
MØTTE PRESSEN: Nicklas Bendtner (Foto: -/Afp)

Fotball-EM i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– Fokuserer på laget
Arsenal-angriperen, som forrige sesong var på utlån hos i Sunderland, hevder at han tenker mye på å senke Portugal igjen på egenhånd.

– Jeg fokuserer ikke bare på at jeg skal score, men at hele laget må prestere. Jeg prøver selvfølgelig å score i alle mine kamper, men at jeg har scoret fire mål på fire kamper mot Portugal tidligere er nok mer tilfeldig, mener en uvanlig beskjeden Bendtner.