sumo_sunderland_bendtner
sumo_sunderland_bendtner

Lørdagens fotballrykter: – Liverpool vil ha Bendtner

Men vil Liverpool-fansen ha bråkmakeren?

Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg av de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa. Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Manchester United vurderer å legge inn et bud på 130 millioner kroner for PSVs midtbanespiller Kevin Strootman. Ifølge Daily Mirror er spillerens fremtid i klubben usikker etter Mark van Bommels retur. Strootmans agent sier at ingenting vil skje før EM er over.

En spiller som kan være klar i løpet av de nærmeste dagene er Crewe-spissen Nick Powell. Powell-sagaen har rullet og gått i nesten én måned, men en løsning nærmer seg. Daily Mail hevder at Manchester United betaler 19 millioner med en gang. Deretter vil penger kanaliseres fra United til Crewe basert på hvor mange kamper Powell får i den røde trøya.

Dortmunds polske spiss Robert Lewandowski, som scoret åpningsmålet i EM-sluttspillet, er aktuell for Manchester United. Det forteller Polens trener Franciszek Smuda.

Lewandowski
Lewandowski

Brendan Rodgers vil bruke sommeren til å forsterke laget. Noe overraskende er Nicklas Bendtner en av spillerne som blir koblet til Anfield-klubben. Også Mohamed Diame og Matt Jarvis skal være på Rodgers shoppingliste.

West Ham håper at Jussi Jaaskelainen blir klar for klubben i løpet av det neste døgnet.

Robin van Persies far forteller at sønnen ikke har planer om å forlate Arsenal til fordel for en annen engelsk klubb. Dårlige nyheter for Manchester City, med andre ord.

City-fansen kan imidlertid glede seg over at Milan ikke ser ut til å bli Mario Balotellis nye arbeidsgiver. Trener Massimo Allegri avkrefter at Balotelli er aktuell.

Fulham ser på Huddersfield-spissen Jordan Rhodes som en mulig erstatter for Clint Dempsey, som trolig forlater klubben i sommer. Dempsey har bare 12 måneder igjen av kontrakten sin med Craven Cottage-laget.

Jordan Rhodes (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Jordan Rhodes (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Ifølge Bild jakter Barcelona på Lazios tyske spiss Miroslav Klose. Tito Vilanova ønsker å forsterke troppen med en erfaren spiss.

Borussia Dortmund vil ha Stuttgarts Julian Schieber og Schieber vil selv til de tyske mesterne. Foreløpig er det stillstand i forhandlingene mellom de to klubbene.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Lucio innrømmer at han tenker på å forlate Inter i sommer. Midtstopperen sier at han vurderer å reise til tyrkisk fotball og Fenerbache.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

I tillegg til Klose-interessen har Barcelona har tatt kontakt med Atletico Madrid-spissen Adrian Lopez. Også Rennes-spilleren Yann M’Vila er aktuell. Det melder nettstedet Ouest France.