Trav
Trav

Travspiller vant kjempepott: – Kan unne seg ti halvlitere. Hver dag. I 200 år.

Sjekk hva landets lykkeligste travspiller kan gjøre etter å ha vunnet 45 millioner kroner i V75.

Trav: Vinner V75 kl. 16.30 på TV 2 Zebra og TV 2 SPORT 2 og tv2sumo.no

I det hesten Gary’s Cocktail gikk over mål som siste og syvende vinner i forrige helgs V75, var det kun én bong som stemte overens med de faktiske hendelser på Biri. Resultat: Hele potten på 45 millioner til én og samme mann. Eller det vil si; kona var også med på moroa. Travdrømmen var blitt virkelighet.

Og slik sum gir uante muligheter. Du kan blant annet spandere på deg hele 30, splitter nye porscher, reise til Syden 10000 ganger, bo 10 år sammenhengende på suite på ærverdige Grand Hotell eller unne deg noe så fristende som 10 halvlitere, hver dag - i 200 år.

LES: Norsk stjernehest skadet - ute i fire måneder
LES: TV2s traveksperter i kjempeform!

Redaktør i Dine penger, Tom Staavi, ville imidlertid ha satt pengene på konto – og levd livet deretter.

- Du kan si opp jobben, sette deg på verandaen og leve godt resten av livet. Med normal avkastning vil 45 millioner du kunne bevilge deg en årslønn på 1,2-1,3 millioner i alle fall til du blir 90 år. Det vil altså si 700.000 kroner i reine penger, etter at all skatt er trukket fra. Dette er vel det alle drømmer om. Slippe å stå opp hver dag klokken syv for å gå på den samme jobben, men likevel være blant de ti prosentene av den norske befolkningen som tjener best, sier Staavi.

Til helgen er det nye muligheter til å få drømmer oppfylt for norske travspillere. Hele 25 millioner ligger i potten foran lørdagens V75 i Bergen travpark.