Luka Modric tilbys en ukelønn på nesten 1,2 millioner kroner i Manchester United. (Foto: DIMITAR DILKOFF/Afp)
Luka Modric tilbys en ukelønn på nesten 1,2 millioner kroner i Manchester United. (Foto: DIMITAR DILKOFF/Afp)

Fredagens fotballrykter: – Modric får topplønn i Manchester United

Og Roberto Mancini kan komme til å forlate byrival City. Sjekk fredagens «ryktebørs» her!

Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg av de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa. Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Tottenham-stjernen Luka Modric nærmer seg en overgang til Manchester United. Sir Alex Ferguson vil betale 235 millioner kroner for playmakeren, og overgangssummen kan stige til 280 millioner.

United vil tilby kroaten en fireårskontrakt med nesten 1,2 millioner kroner i ukelønn. Det vil gjøre ham til en del av lønnsadelen hos de røde djevlene. Overgangen sluttføres trolig etter EM-sluttspillet.

Les også: Slik bor de svenske EM-stjernene

Manchester United har også forhandlet frem en overgang for spisstalentet Ángelo Henríquez. Engelskmennene betaler 30 millioner kroner for 18-åringen fra Chile.

Manchester United henter spisstalentet Angelo Henriquez. (Foto: MARTIN BERNETTI/Afp)
Manchester United henter spisstalentet Angelo Henriquez. (Foto: MARTIN BERNETTI/Afp)

Newcastles Cheick Tioté og Evertons Leighton Baines er fortsatt ønsket på Old Trafford, men Ferguson vil ikke betale prisforlangende på 190 millioner kroner for hver av dem.

Les også: Chelseas stadionsøknad ble avvist

I den blå delen av Manchester linkes folk ut av stadionporten. Inter vurderer å hente Aleksandar Kolarov fra Manchester City, mens manager Roberto Mancini nevnes i forbindelse med en sjokkexit fra de regjerende Premier League-mesterne.

Mancinis kone ønsker seg tilbake til hjemlandet, og det italienske fotballforbundet vurderer å sikre seg City-sjefen som ny landslagssjef – dersom Italia ikke oppnår suksess i EM-sluttspillet.

Les også: Lad opp til EM med Frode Grytten

Tottenham skal ha slått erkerival Arsenal i kampen om signaturen til Jamaal Lascelles. 18-åringen spiller midtstopper for Nottingham Forest.

Ben Foster (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Ben Foster (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Det skjer mer i London. Fulham planlegger et bud på den rumenske St. Etienne-backen Banel Nicolita, mens QPR er på jakt etter en ny keeper. Birminghams Ben Foster topper ønskelista.

Les også: – Premier League-klubb blir Steve Clarkes første managerjobb

Salomon Kalou var med på å vinne Mesterligaen med Chelsea, men klubben har ikke tilbudt ham en ny kontrakt. Dermed kan 26-åringen gå gratis til Newcastle.

Grant Holt (Foto: Chris Radburn/Pa Photos)
Grant Holt (Foto: Chris Radburn/Pa Photos)

Tidligere Newcastle-manager Chris Hughton er nå sjef i Norwich, og en av hans første utfordringer blir å overtale Grant Holt til å bli på Carrow Road.

Toppscoreren er aktuell for en overgang til Aston Villa og hans tidligere sjef Paul Lambert, men Hughton tviholder på spissen.

Bolton ønsker å kapre Leicester-forsvarer Matt Mills foran nesa på Celtic. 25-åringen verdsettes til 30 millioner kroner.