Av alle trærne i skogen var det som stod ved siden av bilen som måtte blåse over ende... (Foto: Privat)
Av alle trærne i skogen var det som stod ved siden av bilen som måtte blåse over ende... (Foto: Privat)

– Oi! Der faller det et tre – oppå bilen ...

Les hva som skjedde – og hvorfor Håvard trenger hjelp.

Årets sommerferie står snart for døren. For veldig mange av oss betyr det å pakke bil for å dra til hytta, campingen eller ut på andre eventyr i inn- eller utland.

Men så er dette med plass da. Uansett hvor stor bil man kjøper så blir plassen ofte litt snau når strandmadrasser, fiskestenger, svømmeføtter, kjølebag og annet nødvendig utstyr skal pakkes i bilen.

Det har vi i Broom, i samarbeid med den norske takboksprodusenten Skiguard, tenkt å gjøre noe med.

Skiguard
Skiguard
Broom
Broom

Vi gir rett og slett bort en Skiguard takboks til noen som har fortjent det – og som deler sin historie om hvorfor – med oss.

Vil du delta i konkurransen – klikk her:

Det aller første bidraget kommer fra Håvard Hollerud fra Bønes - og det er i alle fall lett å forstå at han behov for en ny ...

Del med Facebook-vennene dine

Les også: Slik gjør du bilen klar til ferietur:

Les historien her:

I påsken var vi på hytta til mine svigerforeldre på Hagafoss, for å få med oss de siste dagene med skiføre. Når det er snø i skogen, hvor hytta ligger, er det ikke mulig å kjøre helt inn til dit. Nå var snøen borte, så jeg var veldig tilfreds med å kunne parkere bilen rett ved hytta, og dermed slippe slitet med å bære all bagasjen 400 meter.

Neste dag var det sol og fint vær, men det blåste mye og det ble derfor ingen tur i slalåmbakken. Mens svigermor sto på kjøkkenet, roper hun plutselig ”Oi, der faller det et tre ... Oppå bilen deres!” Jeg løper ut, og der blir jeg møtt av et sjokkerende syn jeg ikke har hatt i mine villeste mareritt.

Ingen tvil. Denne takboksen har defintivt sette bedre dager.  (Foto: Privat)
Ingen tvil. Denne takboksen har defintivt sette bedre dager. (Foto: Privat)

Av alle trærne i skogen skulle akkurat det som sto ved siden av min bil gå over ende, oppå bilen! Takboksen på bilen gjorde et tappert forsøk i å ta imot det store treet, men måtte gi tapt. Den knakk, og plantet dermed et skikkelig avtrykk i taket på bilen.

Det hele resulterte i en ødelagt takboks, i tillegg til egenandel og bonustap for å skifte ut taket på bilen.

Nå nærmer sommerferien seg, og med to barn og hund trenger vi en ny takboks for å få med oss alt vi trenger til 4 ukers bilferie. Så hadde vi fått en flott ny takboks, hadde det vært et fint plaster på såret, og gjort feriepakkingen mye lettere.

Håvard Hollerud

Bli med i konkurransen du også!

Det er som vanlig enkelt og greit å melde seg på i konkurransen: Det eneste vi ber om er at du sender oss et bilde og en begrunnelse for hvorfor akkurat du/dere fortjener en splitter ny takboks fra Skiguard.

Kanskje har svigermor – med den ekle puddelen, avtalt med kona di uten at du visste det – at hun skal være med på årets ferietur.

Har rett og slett stasjonsvogna trukket sitt aller siste hjertesukk, slik at den lille Yarisen nå blir årets feriebil?

Eller kanskje har den lille søte, valpen dere kjøpte i fjor høst blitt til et digert utyske på 80 kilo som må ha hele bagasjerommet for seg selv ... Vi gleder oss til å høre din begrunnelse!

Les også: Slik pakker du takboksen:

Del med Facebook-vennene dine

Slik gjør du:

Send historien og bilde(r) til redaksjonen@broom.no. Skal du ha et håp om å vinne – må altså begrunnelsen kunne illustreres med et foto. Det er viktig og nødvendig at vi også får fullt navn, adresse og telefonnummer fra alle som ønsker å være med i konkurransen.

Skal du ha et håp om å vinne – må altså begrunnelsen kunne illustreres med et foto.

Det er viktig og nødvendig at vi også får fullt navn, adresse og telefonnummer fra alle som ønsker å være med i konkurransen.

Skiguard
Skiguard
Broom
Broom

Underveis videreformidler vi noen av historiene som kommer inn – og til slutt bestemmer leserne hvilken deltaker de synes fortjener mest å vinne.

Les alt om konkurransen her: