Fotballmontasje
Fotballmontasje

Torsdagens fotballrykter: – QPR vil snyte Arsenal for Giroud

Mens José Mourinho vil prøve seg på Philipp Lahm.

Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa. Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Ifølge Daily Mirror topper Marouane Fellaini Chelseas ønskeliste. London-klubben jakter på en ny midtbanespiller, og Everton-spilleren skal stå høyt i kurs hos Roman Abramovitsj. De regjerende Mesterliga-vinnerne ønsker også å forsterke på backplass. Ajax-spilleren Gregory van der Wiel er førstevalget til blåtrøyene.

Queens Park Rangers holdt seg i Premier League med et nødskrik forrige sesong. London-klubben vil gjøre alt for å unngå å havne i samme situasjon neste sesong. Derfor planlegger manager Mark Hughes å bruke mye penger i sommer. En spiller QPR vil legge inn bud på er Montpelliers franske landslagsspiss Olivier Giroud. Det er Daily Mail som skriver om QPRs ambisiøse plan. Også Arsenal har snust på Giroud. Spissen scoret 26 mål for Montpellier forrige sesong, og klubbdirektør Louis Nicollin har nylig uttalt at han verdsetter Giroud til 470 millioner kroner.

Giroud
Giroud

Det går imidlertid rykter om at Giroud har en utkjøpsklausul på 120 millioner kroner.

Southampton er i ferd med å kjøpe Burnley-spissen Jay Rodriguez (22) for 65 millioner kroner.

Små detaljer gjenstår før Chris Hughton vil bli presentert som ny Norwich-manager. Det er ventet at han vil prøve å lokke Curtis Davies fra Birmingham så snart han er offisielt klar.

Arsenal har fått konkurranse om Olivier Giroud, men foreløpig er klubben den eneste i Premier League som er linket til Malaga-spissen Salomon Rondon. Randon, som scoret 11 mål i La Liga forrige sesong, er verdsatt til 187 millioner kroner.

Liverpool kaster seg inn i kampen om Manchester Citys Adam Johnson. Et dusin Premier League-klubber vil ha Johnson, som er ventet å koste rundt 150 millioner kroner.

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Inter vil prøve seg på Bayern München-spilleren Thomas Müller. Det skriver Sport Bild.

José Mourinho skal ifølge den spanske TV-stasjonen La Sexta være villig til å gå langt for å hente Philipp Lahm.

Phillipp Lahm - Bayern München (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)
Phillipp Lahm - Bayern München (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Clarence Seedorf er på vei til brasiliansk fotball. Botafogo blir trolig nederlenderens neste arbeidsgiver. Ifølge Gazzetta dello Sport har en leder i Botafogo uttalt at Seedorf med 99 prosent sikkerhet spiller i Botafogo-trøya kommende sesong.

Vincenzo Montella kobles til trenerjobben i Fiorentina. Sky Sport Italia hevder at Montella vil signere på en avtale på lørdag.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk