SLAKTER MOURINHO: Jamie Redknapp. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
SLAKTER MOURINHO: Jamie Redknapp. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Jamie Redknapp til TV 2 Sportens EM-studio

Den tidligere Liverpool-stjernen Jamie Redknapp besøker TV 2 Sportens studio i Bergen førstkommende fredag.

Bergen (TV 2 Sporten): Jamie Redknapp spilte Premier League-fotball for både Liverpool FC, Tottenham Hotspur og Southampton FC.

LES OGSÅ: Ekspertene ikke i tvil: – Denne angriperen blir EMs toppscorer

– I utgangspunktet ville Redknapp ha helt EM-fri fordi det er BBC som har rettighetene i England. Han takket nei til alle tilbud om TV-opptredener og ville i utgangspunktet ha ferie

Midtbanespilleren ble en suksess på Anfield til tross for sine skadeproblemer. Redknapp fikk med seg 308 kamper og 41 mål for klubben før han videre gikk til Tottenham Hotspur i 2002 og avsluttet karrieren i Southampton.

Etter karrieren har Jamie Redknapp markert seg som en av Storbritannias mest profilerte TV-eksperter. Han har de siste årene vært både programleder og ekspert for Sky Sports.

Fredag er Redknapp gjest i TV 2 Sportens EM-studio. Sendingen starter klokken 17.00. Redknapp vil også være gjest i programmet «FC Football Speciale» senere på kvelden.

– Et scoop for TV 2
– En overlegen signering for TV 2. Det blir veldig kjekt å ha med Redknapp på åpningen av den 24 dager lange EM-festen. Jeg tror at han vil gå godt overens med våre andre eksperter i studio. Redknapp har spilt mange ganger mot for eksempel Henning Berg, men på fredag stiller de på samme lag, forteller programleder Jon Hartvig Børrestad til TV 2 Sporten.

Det er tidligere Southampton-kaptein Claus Lundekvam som har fikset Jamie Redknapp til TV 2 Sportens EM-studio i Bergen.

– Vi har holdt kontakten etter at vi spilte sammen i Southampton i 2006. Jamie Redknapp har de siste årene vist seg som en av Storbritannias mest kjente TV-eksperter og gjort en fremragende jobb for Sky Sports, oppsummerer Lundekvam.

FÅ OVERSIKT: Slik ser du EM på TV 2

Claus Lundekvam
Claus Lundekvam

EM-sluttspillet i altomfotball.no: Kamper | Statistikk

Takket ja i ferien
– I utgangspunktet ville Redknapp ha helt EM-fri fordi det er BBC som har rettighetene i England. Han takket nei til alle tilbud om TV-opptredener og ville i utgangspunktet ha ferie. Men da jeg spurte om han ville komme hit så sa han ja til å være vår gjest i 24 timer i Bergen. Det er et aldri så lite «scoop» for TV 2, sier en fornøyd Lundekvam.

Redknapp er sønnen til Tottenhams manager Harry Redknapp, som var svært nære å å få jobben som ny landslagssjef for England før EM. Jobben gikk imidlertid til Roy Hodgson, selv om Harry Redknapp var fansens favoritt.

Jamie Redknapp ble spådd en lysende landslagskarriere, men på grunn av store skadeproblemer stoppet han på 17 landskamper og ett mål for England.