Branimir Aleksic kludret det til.

rotekeeper
rotekeeper

Sverige-Serbia 2-1

Gavmilde Serbia-keepere ordnet 2-1-seier til Sverige i EM-oppladningen mot Serbia tirsdag.

Ola Toivonen ordnet 1-0 for de blågule. Det skjedde da Serbia-målvakt Branimir Aleksic klønet det til og serverte ledermålet på sølvfat etter er hjørnespark. Bare tre minutter etter var det Sveriges tur til å rote det til på en corner.

Granqvist var uheldig, både da Neven Subotic fikk styre inn 1-1, og i foranledningen til dødballen som ga gjestene muligheten.

En ny gavepakke fra Serbias andre målvakt, Damir Kahriman, tillot likevel ny svensk ledelse tidlig i annen omgang. Keeperreserven kom inn for Aleksic i pausen og forærte hjemmelaget en straffe ved å felle Toivonen unødvendig. Zlatan Ibrahimovic banket inn 2-1 fra ellevemetersmerket. Flere mål ble det ikke på Råsunda.

Begge målene var altså direkte følger av de serbiske keepernes blundere. At Sveriges offensive spill de siste 45 minuttene virket kvikt var noe betryggende, men sett under et ga generalprøven minst like mye å bekymre seg over for Hamrén og co. (©NTB)