Her er den 73 år gamle bussjåføren på gulvet   langt unna både bremsepedaler og ratt. Dermed kan han lite gjøre med at skolebussen dundrer langt inn i en garasje.
Her er den 73 år gamle bussjåføren på gulvet langt unna både bremsepedaler og ratt. Dermed kan han lite gjøre med at skolebussen dundrer langt inn i en garasje.

Her krasjer sjåføren (73) skolebussen

Faller av førersetet – og kjører inn i en garasje.

En skulle kanskje tro at dette skjedde på norske veier, for her kan saktens standarden være såpass dårlig mange steder at en kan bli kastet av setet.

Heldigvis er nordmenn flest ganske flinke til å bruke sikkerhetsbelte – som ville vært nok til å forhindre hele denne dramatiske ulykken.

Episoden skjedde i USA denne uka – da den 73 år gamle sjåføren skulle kjøre skolebussen. I en hump blir mannen, som ikke har på seg sikkerhetsbelte, kastet ut av førersetet og mister kontrollen.

Del med dine Facebook-venner

SE VIDEO: Denne båten krasjer – på land!

Klamrer seg fast

Mens 73-åringen klamrer seg til rattet, filmer kamera dramatikken i det bussen kjører ut av veien med stor fart.

Etter hvert treffer den en garasje – men stopper ikke av den grunn.

Ikke før den har pløyet seg vei langt innover er turen over – og på gulvet i bussen ligger en fortumlet sjåfør.

Han kan være veldig glad for at ingen oppholdt seg i garasjen da ulykken inntraff – og ettersom også bussen var tom for elever ble ingen skadet i uhellet.

Ja, om en ser bort ifra at sjåføren da, som nok måtte tåle noe blåmerker. Det bør være en god påminnelse for han: Bruk sikkerhetsbeltet!

Klikk på videovinduet under for å se hele dramatikken:

http://www.liveleak.com/view?i=acc_1338909981

SE VIDEO: Her krasjer 14-åringen pappas bil