terror-tvedt-F - Tvedt: – Norge er under angrep

Med rødt lommetørkle på plass i brystlomma forklarte Vigrid-leder Tore Tvedt at Norge er i krig, og at den nordiske rasen er i ferd med å utryddes.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Jeg er i utgangspunktet imot voldsbruk, men selvforsvar er jeg selvfølgelig tilhenger av. Ikke aggressiv politisk vold, men nådeløs vold for å forsvare oss, sa Tvedt da han vitnet i Oslo tingrett i saken mot Anders Behring Breivik.

På spørsmål om Norge er under angrep i dag, slik Breivik har hevdet, svarte Tvedt et ubetinget ja.

– På vegne av den del av befolkningen jeg har tatt på meg å redde, er vi ikke bare under angrep, men vi er i ferd med å bli utryddet. Vi blir terrorisert og brakt til taushet, sa Tvedt, som viste til at Gro Harlem Brundtland skal ha sagt at det siste mennesket med blondt hår og blå øyne ville dø ut i Norge i 2200.

Vigrid-lederen er uten fast bosted, ifølge ham selv fordi han blir jagd fra sted til sted. Han er pensjonist, men holder fremdeles religiøse seremonier for Vigrid, som han kaller en nettverksorganisasjon. All kontakt med andre medlemmer foregår ved seremonier, på mobil eller på vennetreff.

– Det er i dag umulig å drive en virksomhet hvor ordet nordisk er brukt. Det er nazi, og man har brukt 70 år på å demonisere nazibegrepet i Norge, sa Tvedt. (©NTB)