TV2LommekjentStartmedHand2100PX300DPI (Foto: ola njå bertelsen)
TV2LommekjentStartmedHand2100PX300DPI (Foto: ola njå bertelsen)

Prøv Lommekjent for iPhone!

Nå kan du laste ned Lommekjent for iPhone og ha alle turforslagene lett tilgjengelig på mobilen. Appen har også offline topografisk kart.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mange har ventet i spenning på appen fra Lommekjent.no og nå er den her!

Vi kan si mye om den, men hva er vel enklere enn å laste den ned selv og prøve den ut?

Du kan laste ned Lommekjent for iPhone på ved å følge denne lenken. Appen er gratis.

Har du lurt på om det er noen fine turer i nærheten? Trenger du inspirasjon på hvor neste tur skal gå? Enten det er i nærheten av hytta, hjemme eller på en kjent destinasjon, så er lommekjent app´en du bare må ha til sommerferien! Her kan du søke i nærheten av der du er eller på destinasjoner for å finne turer som passer nettopp for deg. Du skal finne turer som passer som helgeturer, søndagsturer, dagsturer eller en familievennlige tur. Gå, sykle eller gå på ski? Alle typer turer ligger inne! Har du allerede opprettet bruker på web vil du finne favoritturene dine igjen på telefonen. Du kan laste ned turene med kart og bruke appen i offline modus uten telefondekning og uten datakostnader!

Vi vil absolutt anbefale funksjonen «Naviger til start» som viser deg veien til start enten du skal gå, kjøre eller ta buss dit. En av våre absolutte favorittfunksjoner for å finne frem til parkeringsplassen der turen starter.

Bidra til å gjøre Lommekjent bedre og legg inn dine turforslag.

Lommekjent skal være et verktøy for folk flest slik at alle kan dele sine turopplevelser.

Nå når du har appen på telefonen er det heller ingen unnskyldning at det finnes få turer rundt der du bor. Ta med deg telefonen på tur og logg turen, ta bilder og skriv noen ord om turen før du deler den på Lommekjent. Slik kan du være med å sørge for at det blir flere turer der du bor! Jo flere vi blir som gjør dette jo bedre blir Lommekjent. Du deler turer andre ikke var klar over og i gjengjeld finner kanskje du turer delt av andre du ikke var klar over rett i nærheten.

Si hva du mener!

Nå har vi skrytt mer enn nok. Aller helst håper vi du vil fortelle oss hvordan du opplever appen. Vi jobber ut i fra at en app aldri kan bli helt ferdig eller perfekt for alles bruk. Du må gjerne også si hei til oss på facebook og delta i diskusjonen der om hvordan appen kan bli enda bedre. Eller skrive en kommentar og rangere appen i AppStore.

Hva med Android?

Har du android telefon? Da må du nok vente litt til før vi er klar med Lommekjent for Android. Vi håper du kan smøre deg med tålmodighet og vi ønsker like mye som du å bli ferdige med Android versjonen. Men nå er det slik at det har vært lettere for oss å utvikle til iPhone først og deretter bruke det vi har lært for å lage en Android versjon. For alle dere andre på Symbian, Windows og andre OS må vi beklage, foreløpig har vi kun planer om å utvikle for Android og iPhone.

Du kan laste ned Lommekjent for iPhone på ved å følge denne lenken.