Heder og Hammer
Heder og Hammer

Heder og Hammer

Lise Fjeldstad er en av kjendisene som blir hedret samtidig som hun får et rom pusset opp når Katarina Flatland kommer på besøk sammen med et oppussingsteam i "Heder og Hammer":

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I "Heder og Hammer" blir vi med hjem til kjendiser som har gjort noe vi nordmenn ser på som positivt. Noen har laget filmer vi er glade i, mens andre har fått oss til å le. Andre igjen har skrevet musikk vi liker, og felles for dem alle er at de fortjener å få noe tilbake. Litt heder, rett og slett, og det er nettopp det vi gir dem - i form av en oppussing.


Følgende åtte kjendiser er med i serien i denne rekkefølgen.
Lise Fjeldstad, Pål Anders Ullevålseter, Simen Staalnacke, Henriette Steenstrup, Arve Tellefsen, Vinni, Terje Sporsem og Terje Schröder.

 
Katarina Flatland inntar kjendisens hus med et team designere og arbeidsfolk, og i løpet av fire dager blir et rom i kjendisens hus eller leilighet transformert til en lekkert designet oase spesielt tilpasset kjendisens person og virke. Parallelt med oppussingen, blir vi kjent med kjendisen og dens liv og karriere gjennom samtaler og aktiviteter sammen med Katarina.


Vi børster støv av gamle minner, ser gamle bilder og private filmer og lærer ting vi ikke visste fra før. Vi blir kjent med kjendisene på en måte som får oss til å forstå litt mer av suksessen og utfordringene deres, og hva som førte til at de havnet der de havnet i livet. Dessuten finner vi ut av hva det er som ligger i fremtiden, før vi til slutt avslører deres nyoppussede rom for dem.
"Heder og Hammer" sendes mandag ttil orsdag klokken 19.00, og hver kjendis er viet fire episoder hver.