Björn Bergmann Sigurdarson (Foto: Lauten, Daniel Sannum/NTB scanpix)
Björn Bergmann Sigurdarson (Foto: Lauten, Daniel Sannum/NTB scanpix)

Solbakken vil ha Sigurdarson - nå går det mot budkrig

Kampen om LSK-spissen er offisielt i gang.

Championship-klubben Cardiff har kommet med en konkret henvendelse på LSKs Björn Bergmann Sigurdarson (21). I kulissene lurer Ståle Solbakken - og Wolverhampton.

- Vi har fått konkrete henvendelser på Björn. Det er alt jeg vil si, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til TV 2 Sporten.

Championship-klubben Cardiff har tatt kontakt med Lillestrøm i håp om å kjøpe den islandske spissen. Men de får kamp om stortalentet - fra blant andre Ståle Solbakken og Wolverhampton. Også Everton og Reading er blitt linket til 21-åringen.

Les også: Solbakken har studert Wolves: – Det er rom for store forbedringer

Da TV 2 møtte Solbakken på Gardermoen mandag morgen - på vei til noen feriedager i Cannes - ville ikke den norske manageren si mye om interessen for Sigurdarson.

- Jeg følger med, men kommenterer ikke enkeltsaker, sier Solbakken, som selv satt på tribunen da LSK møtte Aalesund.

Ståle Solbakken (Foto: Rangøy, Nina Eirin/NTB scanpix)
Ståle Solbakken (Foto: Rangøy, Nina Eirin/NTB scanpix)

Men TV 2 vet at han ønsker å ta med seg Tippeligaens kanskje heteste salgsobjekt til Wolves. Og som nær venn av Bjarmann holdes Solbakken godt informert om andre budgivere på Sigurdarson.

Ironisk nok: Bjarmann landet mandag morgen på Gardermoen med det samme flyet som tok Solbakken til den franske rivieraen. Etter en kort ferie går LSKs sportsdirektør noen hektiske dager i møte. For nå er kampen om Björn Bergmann Sigurdarson i gang.