TIL TOPPS: Tiger Woods vant Memorial Tournament. (Foto: MATT SULLIVAN/Reuters)
TIL TOPPS: Tiger Woods vant Memorial Tournament. (Foto: MATT SULLIVAN/Reuters)

Tiger Woods vant Memorial Tournament

Tiger Woods leverte glitrende spill og gikk til topps i Memorial Tournament i golf søndag. Dermed tangerte han Jack Nicklaus' 73 seirer på PGA-touren.

Med tre birdier på de siste fire hullene, den ene en vanvittig chip fra rundt 15 meter, viste Woods glimt av gammel storhet i Dublin, Ohio. Han avsluttet turneringen på ni slag under par og vant sin femte Memorial-tittel.

MAGNUS SVEEN BLOGGER OM TIGER WOODS: Er han tilbake nå?

I likhet med turneringsverten Nicklaus er Woods ni seirer bak Sam Snead, som topper PGA-statistikken med 82 triumfer.

– Det har vært en ganske god tid siden jeg ble proff. Å gjøre det som 36-åring er ikke så ille. Jeg er stolt over det jeg har fått til så langt, og jeg har mange gode år foran meg, sa en lykkelig vinner.

Les også: Tiger Woods hylles etter dette superslaget: – Beste slaget jeg har sett

Woods lå fire slag bak landsmannen Spencer Levin før den avgjørende runden, men rundspilte konkurrentene søndag. To bogeys og hele sju birdier ga en sisterunde på fem slag under par. Dermed endte Woods to slag foran Andres Romero (Argentina) og Rory Sabbatini (Sør-Afrika), som delte annenplassen.

Seieren ga golfesset ytterligere selvtillit før han skal kjempe om sin 15. majortittel i US Open. På den listen er Nicklaus fortsatt foran med sine 18. (©NTB)