En drept etter skyting på kjøpesenter

Mannen fyrte løs inn i en tettpakket kø i et kjøpesenter i Toronto. En person mistet livet mens sju er skadet, flere kritisk.

En person fraktes skadet ut av et kjøpesenter i Toronto sentrum etter at han ble et tilfeldig offer for skyting lørdag. En mann begyte å skyte i restaurantområdet mens senteret var fullt av mennesker. Den ene personen som er død, omkom på stedet.  (Foto: Rick Madonik/Ap)
En person fraktes skadet ut av et kjøpesenter i Toronto sentrum etter at han ble et tilfeldig offer for skyting lørdag. En mann begyte å skyte i restaurantområdet mens senteret var fullt av mennesker. Den ene personen som er død, omkom på stedet. (Foto: Rick Madonik/Ap)

Tilstanden er fremdeles kritisk for to personer etter at en mann åpnet ild på kjøpesenteret Eaton Centre i sentrum av Toronto lørdag. Blant de to er en 13 år gammel gutt. Politimester Bill Blair sier til AP at gjerningsmannen var ute etter en bestemt person, men at han samtidig traff flere uskyldige da han fyrte løs mot folkemengden. En 25-åring ble drept momentant. Gjerningsmannen er fremdeles på frifot.

Mer innhold fra TV 2