Milan montasje
Milan montasje

Lørdagens fotballrykter: – PSG vil ha Pato, Zlatan og Silva

Og Manchester City har ikke gitt opp Robin van Persie.

Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa. Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Nani vurdere å forlate Manchester United, 18 måneder før kontrakten hans med klubben løper ut. Portugiseren er blitt tilbudt en treårskontrakt med en ukelønn på 1,2 millioner kroner, men foreløpig har Nani valgt å vente med å signere.

I det øyeblikket Paul Lambert ble presentert som Villa-manager vil han prøve å lokke Grant Holt til klubben. Det skriver Daily Mirror. Holt ønsker seg bort fra Norwich.

West Ham-manager Sam Allardyce prøver å sikre seg Real Madrid-spissen Joselu. Foreløpig har den spanske klubben avvist en låneavtale for 22-åringen. Joselu er verdsatt til drøyt 65 millioner kroner.

LES: Dette var Premier League-sesongen

Liverpools nye manager Brendan Rodgers skal være interessert i å hente Marouane Fellaini fra erkerival Everton.

Roberto Mancini følger med på Robin van Persies kontraktforhandlinger med Arsenal i spenning. Det er ventet at Manchester City vil strekke seg langt for å hente van Persie dersom nederlenderen ikke blir enig med sin nåværende klubb.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Southampton planlegger et bud på Birminghams landslagskeeper Jack Butland. Det skriver Daily Mirror. 19-åringen er en del av Englands EM-tropp.

Butland
Butland

Real Socieded ønsker å signere Arsenal-angriperen Carlos Vela på permanent basis. Vela har imponert på lån denne sesongen.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Chelsea og Manchester United har begge signalisert interesse for Fulhams Moussa Dembele. Ifølge Daily Mail skal klubbene også ha innledet forhandlinger med London-klubben.

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Inter har lagt inn et bud på 178 millioner kroner for Chelsea-aktuelle Lucas Moura (Sao Paulo), men den brasilianske klubben skal ha bedt italienerne grave dypere i lommen.

Styrtrike PSG vil raide Milan for spillere. Zlatan Ibrahimovic, Pato og Thiago Silva skal være de tre øverste på Carlo Ancelottis ønskeliste. Den franske klubben skal allerede ha snakket med Milan med tanke på en overgang for Zlatan. - Det er ikke bare rykter, sier en kilde i den franske klubben til Aftonbladet.

PSG er villige til å bla opp 211 millioner kroner for Pato og drøyt 300 millioner kroner for Silva.

Ifølge Bild får Bayern München kamp fra Real Madrid om signaturen til Athletic Bilbaos Javi Martinez.