John Carew i Cannes (Foto: Twitter/)
John Carew i Cannes (Foto: Twitter/)
Carew i Cannes
Carew i Cannes

John Carew om feriebildene: – Alle trenger avkopling

- Jeg lar ikke det fysiske forfalle selv om jeg unner meg litt ferie og fritid.

Twitter-bilder av vakre kvinner og raske biler fra en ferierende John Carew får mange til å tvile på 32-åringens motivasjon for å fortsette fotballkarrieren på toppnivå.

- Folk får tro hva de vil. Jeg vet hva som er sant og at veien tilbake slett ikke er lang.

Det forsikrer John Carew etter å ha svippet innom Thon Hotel Bristol for fysio-behandling og en grundig karriereprat med landslagssjef Egil Drillo Olsen.

John Carew og Hofit Golan
John Carew og Hofit Golan

- Det er jo ikke sånn at jeg gir blaffen og lar kroppen og det fysiske forfalle selv om jeg unner meg litt ferie og fritid.

På Twitter legger han ut bilder og små meldinger om hverdagslivets trivialiteter.

- Det er bare å følge med, så vet du hvor jeg befinner meg og hva jeg bruker tiden til, spøker Finstadjordets store sønn og ler av all ståheien bildene fra nattelivet i Cannes avstedkom.

Les også: Carew til TV 2: – Jeg vil være med til Brasil-VM i 2014

John Carew og Zac Efron
John Carew og Zac Efron

- At noen avskriver meg og konstaterer at «John er ferdig» og at «John har mistet motivasjonen», registrerer jeg med et skuldertrekk. Får jeg lysten tilbake, vet jeg at jeg kan bidra. Og etter ettermiddagens samtale med Drillo er jeg hundre prosent innstilt på det.

- Sjefen var helt tydelig på at det er viktig for ham at jeg blir med videre. Og jeg kan love deg at jeg skal komme i form og score nye mål for Norge, sier Carew.

Han tar nå et par fridager i hovedstaden før han forsvinner til Miami og ti-femten dagers USA-ferie.

- Kanskje svipper jeg innom Las Vegas der en søt venninne feirer bursdag den 15., ler Big John etter å ha hygget seg på Den franske riviera de siste ukene.