sauer kollisjon melbourne (Foto: APTN)
sauer kollisjon melbourne (Foto: APTN)

– Det regnet sauer

Trailer med 400 sauer veltet på motorvei-bro i Australia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flere biler ble skadet av de fallende dyrene torsdag kveld, da en trailer med 400 levende sauer i lasten kolliderte og veltet på en bro på Prince highway i Melbourne. Den skadde traileren ble hengende på kanten av broen, som går rett over veibanen.

– Vi så opp og kunne se at traileren veltet. I neste øyeblikk var vi like under broen og det rett og slett regnet sauer, sier Christey Davis som var passasjer i en bil som ble truffet av sauene.

Tragedie

Mange sauer falt rett i bakken under og døde momentant. Flere dyr ble også skadet, skriver APTN.

Ulykken etterlot seg hjerteskjærende scener med døde og blodige sauer liggende i veibanen. Sauer som overlevde gikk rundt blant kadavrene, mens redningsarbeidere behandlet sjokkerte bilister.

Se video fra stedet øverst i artikkelen.

Kunne ikke styre unna

En av sjåførene som kolliderte med saueflokken hadde ingen sjanse til å stanse før det var for sent.

– Jeg så at sauene kom fallende fra broen, men jeg skjønte at jeg ikke ville klare å kjøre rundt dem, så jeg måtte kjøre rett igjennom. Med den farten jeg holdt, kan jeg ikke tro at jeg fortsatt står her, sier Robert Leardi.

Bilen hans ble fullstendig knust i sammenstøtet og en annen bil rullet rundt på taket.

– En av bilene rullet rundt fire ganger, mens tre andre biler som har fått store materielle skader etter at sauene falt gjennom frontrutene, sier ambulansemann Allan Eade.

Vrakrestene og de døde sauene vil bli fjernet i løpet av fredag, noe som kan bli vanskelig ettersom det fortsatt befinner seg skadde dyr inne i lasteplanet. Samtidig etterforsker politiet i Melbourne hva som var årsaken til ulykken.