Alba
Alba
Swansea
Swansea

Fredagens fotballrykter: – United vil hente La Liga-stjerne

Og sjekk hvilken Serie A-spiller Manchester City vil ha.

Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa. Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Daily Mirror hevdet at Liverpool planla å raide Swansea for spillere i kjølvannet av ansettelsen av Brendan Rodgers. Avisen nevnte Scott Sinclair (23), Gylfi Sigurdsson (22) og forsvarsspiller Ashley Williams (27) som aktuelle for rødtrøyene. Ingen av spillerne blir å finne i Liverpool neste sesong. Swansea har nemlig lagt ut en melding på sin hjemmeside hvor det kommer frem at Liverpool ikke kan hente spillere fra dem på 12 måneder.

LES: Dette var Premier League-sesongen

Ansettelsen av Rodgers åpner for at Joe Cole fortsetter i Liverpool. Cole, som denne sesongen har vært på lån i franske Lille, kjenner Rodgers godt fra tiden deres sammen i Chelsea.

Chelsea skal være enig med den brasilianske Porto-angriperen Givanildo Vieira de Souza, bedre kjent som Hulk (25), og det er ventet at overgangen går i boks i løpet av kort tid. Det melder The Guardian. Overgangssummen skal være på 360 millioner kroner. Hvis alt ordner seg for Chelsea har klubben brukt like mye penger på Hulk, Hazard og Marin som Liverpool la ut for Carroll, Henderson og Downing i fjor.

Didier Drogba kan være på vei til Real Madrid. Daily Mirror hevder at Mourinho vil prøve å snappe Drogba foran nesen på den kinesiske klubben Shanghai Shenhua.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Bayer Leverkusen avviser at de vil gå inn i en budrunde for å kjøpe Dimitar Berbatov. Den tyske klubben er derimot åpen for å hente tilbake sin tidligere spiss dersom Manchester United spiller ham gratis.

Manchester City kjemper med Juventus og Wolfsburg om signaturen til Bolognas midtbanespiller Gaston Ramirez, ifølge The Sun. 21-åringen har tidligere vært linket til Liverpool og Tottenham.

Ramirez
Ramirez

Citys interesse for Wesley Sneijder ser ikke ut til å kjølne. Det spørs om Sir Alex Ferguson vil sitte rolig dersom Sneijder gir uttrykk for at han vil til Premier League.

Manchester United har kastet seg inn i kampen om Valencias attraktive forsvarsspiller Jordi Alba. Venstrebacken er også ønsket av Barcelona.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

QPR har intensivert jakten på Ben Foster. London-klubben er villig til å bla opp 47 millioner kroner for Foster, skriver Daily Mail.

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Maicons agent, Mario Rosi, forteller at brasilianeren vurderer å forlate Inter i sommer. PSG er en aktuell klubb for høyrebacken. - Han kjenner mange folk der, som Ancelotti, Leonardo og Maxwell, sier Rosi.

Udinese skal være villig til å selge Kwadwo Asamoah og Mauricio Isla i sommer. Inter og Juventus er nevnt som interesserte klubber.

FC Sion ønsker å gi et kontraktstilbud til Alessandro Del Piero. Det forteller sportsdirektør Marco Degennaro til Radio Calciomercato.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Barcelona-trener Tito Vilanova utelukker at klubben vil kjøpe en ny spiss i sommer. Jordi Alba og Thiago Silva skal stå øverst på Vilanovas ønskerliste.