Milan Baros ble toppscorer i Portugal EM i 2004. Han er stadig en viktig brikke i Tsjekkias angrep.  (Foto: ALASTAIR GRANT/AP)
Milan Baros ble toppscorer i Portugal EM i 2004. Han er stadig en viktig brikke i Tsjekkias angrep. (Foto: ALASTAIR GRANT/AP)
tippesaken_header
tippesaken_header

Privatlandskamp og irsk fotball på oddsen fredag

To hjemmelag får tillit

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

34. Tsjekkia - Ungarn H: 1,40 U: 3,65 B: 5,30

39. Derry City - Shelbourne H: 1,75 U: 2,80 B: 3,15

Innleveringsfrist: 18:55

Totalodds: 2,45

Få gratis kortleser her!

34. Tsjekkia - Ungarn H: 1,40 U: 3,65 B: 5,30

Privatlandskamp. Tsjekkia er sammen med arrangørene Polen og Ukraina de tre EM-deltakerne som er bak Norge på FIFA-rankingen. Tsjekkerne måtte ut i playoff, men slo der Montenegro i begge kampene. I mesterskapet havnet de i den enkleste gruppen, hvor de skal møte Russland, Hellas og Polen. Lørdag slo de Israel 2-1 i østerrikske Graz. Tomas Rosicky (mb) sliter med skade, men blir ventelig klar til EM. Ungarn nådde ikke opp i EM-kvalifiseringen. De har spilt én kamp i år. Den endte med 1-1 hjemme mot Bulgaria. Zoltan Gera (mb), Tamas Hajnal (mb) og Tamas Priskin (a) er blant spillerne som ikke er med i troppen til Sandor Egervari. Vladimir Koman (mb) sliter i følge forbundets sider med skade, og Monaco-spilleren er neppe med før i tirsdagens hjemmekamp mot Irland. 1,40 på hjemmejubel i Teplice er godkjent betaling mot er svekket ungarsk mannskap.

39. Derry City - Shelbourne H: 1,75 U: 2,80 B: 3,15

Irsk Premier Division. Derry er to poeng fra andreplassen etter å ha vunnet tre på rad. 2-1 borte over Bohemian ble etterfulgt av 3-2 hjemme over Bray. I cupen vant de 4-0 hjemme over Finn Harps forrige helg. Stewart Greacen (f) og Kevin Deery (mb) er stadig ute, mens Ryan McBride (f) er suspendert. Shelbourne har fire poeng opp til vertene. Etter å ha vunnet to på rad har det blitt 0-3-tap borte for Sligo og 1-2-tap hjemme for Bohemian. I cupen spilte de 1-1 borte mot Bray forrige helg. Gjestene har noe skadetrøbbel, og i tillegg soner John Sullivan (mb). Derry har et godt tak på Shelbourne, men de tapte sesongens første møte med 0-1 borte. Det skal vertene revansjere, og 1,75 for hjemmeseieren er godkjent betaling.