Russell Westbrook (Foto: JIM YOUNG/Reuters)
Russell Westbrook (Foto: JIM YOUNG/Reuters)

San Antonio Spurs' seiersrekke stoppet

Oklahoma City Thunder satte en stopper for San Antonio Spurs sin utrolige seiersrekke på tjue kamper.

Kevin Durant satte 22 poeng, mens Thabo Sefolosha gjorde karrierebeste med 19 da Oklahoma City Thunder vant 102-82 mot San Antonio Spurs i NBA-semifinalen natt til fredag. Med seieren reduserte Oklahoma City Thunder til 1-2 i kamper i best av sju-serien. Spurs har vært i storslag i lang tid. Laget sto med 20 kamper uten tap før nederlaget i Oklahoma. Ikke siden 11. april hadde San Antonio-laget tapt.

For San Antonio var Tony Parker og Stephen Jackson beste poengplukkere med 16 poeng hver.

– Vi ønsket å stoppe Durant og Russell Westbrook, men det ga Sefolosha mye rom. Og han satte sine poeng, sukket Parker.

– Vi gjorde en solid forsvarsjobb, hvor alle bidro. Det var flott å vinne foran hjemmefansen. Jeg mener at vi i kveld viste at dette blir en lang finaleserie, sa Sefolosha.

Les også: Heats mirakelvending ødela Rondos store aften
Les også: 20 på rad for San Antonio Spurs

Thunder-trener Scott Brooks var imponert over egne elever.

– Vi spilte sterkt i forsvar fra start og hadde aktive hender. Vi kjempet i alle situasjoner. Bedre kan du ikke spille mot det beste laget i basketball. De var bedre enn oss i de to første kampene, men i kveld var vi best, sa Brooks.

– De spilte veldig bra. Det så ut til at det var en avgjørende kamp for dem. De fortjente seieren. Vi spilte dårligere enn på lenge, mens de var fantastiske. De var smartere enn oss, medga Popovich.

– Vi hadde ikke tapt på en god stund, så det gjenstår å se hvordan vi vil takle det, sa Spurs-veteranen Tim Duncan. (©NTB)