Hulk sier han ikke kommer til å signere for Chelsea. Spilleren trives godt i Portugal.  (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)
Hulk sier han ikke kommer til å signere for Chelsea. Spilleren trives godt i Portugal. (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)

Hulk skal være enig med Chelsea

Den brasilianske kraftspissen signerer for Chelsea innen kort tid etter at partene skal være enige om overgangssum.

Roman Abramovitsj og Chelsea ser ingen grunn til å ligge på latsiden etter at klubben endelig klarte å dra i land Mesterliga-trofeet denne sesongen.

– Enige om overgangssum
Nå skal London-klubben være enig med den brasilianske Porto-angriperen Givanildo Vieira de Souza, bedre kjent som Hulk (25), og det er ventet at overgangen går i boks i løpet av kort tid. Det melder The Guardian.

Ifølge avisen skal partene ha kommet til enighet om en overgangssum på drøyt 360 millioner kroner, og 25-åringen skal møte Abramovitsj for å diskutere de personlige betingelsene så snart det lar seg gjøre. Den obligatoriske medisinske testen er også nært forestående.

Hulk scoret 21 mål på 38 kamper da Porto vant den portugisiske ligaen denne sesongen.

Les også: - Guardiola i Chelsea-samtaler

Tidligere denne uken ble det også klart at blåtrøyene skal være enig med det belgiske supertaltentet Eden Hazard (21), og det ryktes at Lille-spilleren vil koste Chelsea 300 millioner kroner.

Det er ventet at overgangene til både Hulk og Hazard vil være gjennomført innen mandag.

Les også: Eden Hazard på Twitter: – Signerer for mesterligavinnerne

FORLATER LILLE: Eden Hazard. (Foto: PHILIPPE HUGUEN/Afp)
FORLATER LILLE: Eden Hazard. (Foto: PHILIPPE HUGUEN/Afp)

Torres' hjelpende hånd
Selv om Chelsea for øyeblikket avventer managersituasjonen i klubben, skal Abramovitsj ha planen klar for neste sesong. Et ungt og sprudlende mannskap skal ta over for gamlegutta som etter flere nedturer endelig klarte å dra i land Mesterliga-tittelen forrige måned.

Les også: Cech forlenget med Chelsea

Chelsea har allerede sikret seg signaturen til den tyske angriperen Marko Marin, og med Hulk og Hazard, samt Juan Mata (24) i angrepsrekkene, ligger alt til rette for at Fernando Torres (28) endelig skal få blomstre på spissplass den kommende sesongen. For selv om det har vært to tøffe sesonger for El Niño i London, skal klubben ha full tillit til at spanjolen er riktig mann for oppgaven.

– Fernando Torres er spilleren som vil gå foran og Fernando Torres vil score målene for oss, skal administrerende direktør Ron Gourlay ha sagt etter et møte med Torres forrige uke.

Abramovitsj rensker stallen
Med flere unge og lovende spiller på plass i Abramovitsj' rekker, markerer russeren for alvor at han vil ta et oppgjør med den aldrende Chelsea-stallen.

Mesterliga-helten Didier Drogba (34) har tatt sitt siste spark på ballen i Chelsea-drakten, det samme har José Bosingwa (29) og Salomon Kalou (26). Florent Malouda (31) og Michael Essien (29), som begge har ett år igjen av kontrakten sin, kan også forsvinne fra klubben dersom andre klubber viser interesse.