Rooneybilde
Rooneybilde

Torsdagens fotballrykter: – PSG planlegger milliardbud på Rooney

Og Rafael van der Vaarts kone vil tilbake til Tyskland.

Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa. Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

En belgier er allerede klar for Chelsea. Nå kan Moussa Dembele være nestemann inn portene på Stamford Bridge. Dembele har fortsatt ett år igjen av sin Fulham-kontrakt, så det er langt fra sikkert at 24-åringen flytter et par tube-stopp østover denne sommeren. Chelsea skal være villig til å betale ca. 95 millioner kroner for Dembele.

Blåtrøyene vil også forlenge med Ryan Bertrand, selv om 22-åringen signerte en fireårskontrakt så sent som i fjor sommer. Det skriver Daily Mail.

Porto-spissen Hulk nærmer seg en overgang til London-klubben. De to klubbene skal ifølge Metro i samtaler senere denne uken.

Hulk (Foto: Paulo Duarte/Ap)
Hulk (Foto: Paulo Duarte/Ap)

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Demba Bas utkjøpsklausul utløses på torsdag. Chelsea og Tottenham er blant klubbene som ønsker seg Newcastle-spissen.

Sir Alex Ferguson sin interesse for Luka Modric har slett ikke kjølnet. At Tottenham ikke får spille Mesterliga neste sesong er neppe negative nyheter for skotten. Modric er verdsatt til 375 millioner kroner, skriver Daily Star. Manchester United er sammen med Chelsea og Arsenal nevnt som en fremtidig arbeidsgiver til Dnipros ukrainske playmaker Yevhen Konoplyanka.

London-rivalene Tottenham og Arsenal kjemper om signaturen til Sochaux sin midtbanespiller Marvin Martin. 24-åringen har gitt uttrykk for at han er klar for å forlate Frankrike.

Tottenhams Rafael van der Vaart ser ut til å forsvinne fra klubben. Schalke planlegger å legge inn et bud på 75 millioner kroner for van der Vaart. Van der Vaarts kone, Sylvie, ønsker seg tilbake til Tyskland.

QPR ønsker å lokke den tidligere Blackburn-spilleren Christopher Samba tilbake til Premier League. Daily Mail skriver at Samba ikke trives spesielt godt i Russland. Mark Hughes sikler også etter Machester United-backen Fabio.

I tillegg til Manchester United og Sunderland har Tottenham og Newcastle kastet seg inn i kampen om Adam Johnson.

Det er høyst usikkert om Johnson går til byrival United. Rødtrøyene får i hvert fall mer penger i klubbkassen dersom Wayne Rooney velger å flytte over på den andre siden av den engelske kanalen. PSG skal nemlig være villig til å bla opp hele 1,1 milliarder kroner for United-spissen. Det skriver den spanske avisen Sport.

rooney_sumo
rooney_sumo

Martin O'Neill er klar til å snappe Mohamed Diame fra Wigan. 24-åringen var lenge aktuell for Liverpool, men det virker mindre sannsynlig med Kenny Dalglish ute av managerstolen.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk