romneyfront (Foto: Twitter/Scanpix)
romneyfront (Foto: Twitter/Scanpix)

Pinlig skrivefeil i Mitt Romneys nye app

Mitt Romneys nye app har fått enorm oppmerksomhet – men ikke av den typen hovedpersonen håpet på.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye applikasjonen til mannen som sannsynligvis blir republikanernes presidentkandidat, Mitt Romney, har spredt seg med lynets hastighet på sosiale medier.

Og det skyldes en svært iøynefallende skrivefeil.

«Amercia»

I den nye appen kan man vise sin støtte til Mitt Romney ved å velge et personlig bilde og legge til en allerede forhåndsskrevet tekst som «I`m with Mitt», «Believe in America» eller «Obama isn`t working».

Men på en av de mange forhåndsskrevne tekstene er det en aldri så liten skrivefeil. Det som skulle være «A better America» har blitt til «A better AmerCIA».

Skriveleifen har ikke gått upåaktet hen.

RomneyObama (Foto: Twitter)
RomneyObama (Foto: Twitter)

Folk har tvitret og lagt ut på andre sosiale medier teksten som er laget for mannen som ønsker å bli landets neste president.

Les også: President Obamas ledelse skrumper inn

Obama spøker

På en av de falske twitter-profilene til president Barack Obama er også skrivefeilen kommentert. Onsdag kunne man lese følgende tvitring: onsdag:

«Sorry about the shaking California, that was just the rest of America laughing at Mitt Romney running for Pres. of #Americia»

Den falske Obama-profilen henviser til et mindre jordskjelv som rammet California sent tirsdag.

– Feil skjer. Jeg tror ingen velgere bryr seg om en skrivefeil, sa Andrea Saul i Mitt Romneys kampanje til MSNBC onsdag morgen.

Hun la til at da feilen ble oppdaget ble det sendt en oppdatering til Apple, skriver Huffington Post.

Etter seieren i Texas har Mitt Romney fått nok delegater slik at han kan bli nominert på Republikanernes landsmøte og bli president Barack Obamas motkandidat.