FERSKET: En innbruddstyv ble tatt på fersk gjerning etter å da brutt seg inn i den danske banks lokaler. (Foto: Sandra Noer/TV 2)
FERSKET: En innbruddstyv ble tatt på fersk gjerning etter å da brutt seg inn i den danske banks lokaler. (Foto: Sandra Noer/TV 2)

Sporty Solbjørg vant Dag Otto-sykkel

– Helt topp. Jeg har alltid ønsket meg racer, jubler romsdalingen.

Bli medlem i TV 2 Sporty – vinn proff pulsklokke

– Nå ble jeg veldig glad. Dette var stort! utbrøt Solbjørg Sogge fra Isfjorden i Møre og Romsdal da hun fikk vite at hun er vinner av Dag Otto-sykkelen denne våren.

Ble Sporty-medlem
I mars tegnet hun medlemskap i Sporty. Det gir henne tilgang til treningsdagbok, kostholdsråd og Sporty-ekspertenes skreddersydde treningsprogrammer.

Alle Sportys nye medlemmer i mars var med i trekningen av en spesialdesignet landeveissykkel fra Sandnes Sykkelfabrikk med karbonramme og Dag Otto Lauritzens signatur.

LES OGSÅ: Her er landets første sykkeltredemølle

– Jeg trener en time for dagen og logger øktene i treningsdagboken. Det har vært veldig effektivt og motiverende, sier Sogge om medlemskapet.

Trener hver dag
Hun har tidligere hatt prolaps og trener for å holde seg noenlunde smertefri.

– Jeg trener veldig mye forskjellig. Jeg kombinerer sykling med styrketrening på treningsapparat, svømming og diverse. Men sykling har jeg drevet med hele livet og er det jeg trives best med, forteller hun.

LES OGSÅ: Derfor bør du kombinere terreng og landevei

Dag Otto-sykkelen er hennes første racersykkel.

– Jeg har alltid ønsket meg racersykkel, men har ikke gjort den investeringen ennå da jeg synes det koster litt vel mye. At jeg vant en er helt perfekt. Jeg kommer til å få mye glede av den, sier Sogge.

TV 2 Sporty har allerede gitt vekk flere sykler og andre tøffe premier. Følg med utover sommeren, så kan du delta i våre medlemskonkurranser!

LES OGSÅ: Hege fra Drammen vant denne Dag Otto-sykkelen

På jakt etter treningsutstyr? Sjekk tilbudene i Sportybutikken!