Ullensaker/Kisa fortsetter å imponere

Mandag vant Arne Erlandsens menn 2-0 borte mot Bryne. Se høydepunkter fra runden!

eiriksoltvedt

Se sammendrag ved å trykke på lenkene i teksten under.

Gjestene tok ledelsen da Petter Severeide skled inn et innlegg fra Pål Steffen Andresen. Eirik Soltvedt trygget seieren med sin scoring 14 minutter før slutt.

Sarpsborg ligger bare ett poeng bak Ullensaker/Kisa. Morten Giæver reddet alle tre poengene med sin scoring etter 81 minutter mot bunnlaget Bærum.

Adeccoligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Start slo Glimt
I Kristiansand scoret Ernest Asante to mål da Start sendte Bodø/Glimt hjem med 3-0-tap. Start gikk forbi motstanderen og inntok tredjeplassen, tre poeng bak Ull/Kisa og ett foran Glimt.

Sandefjord, med ambisjoner om opprykk, klarte bare 2-2 hjemme mot Alta etter å ha hatt ledelsen to ganger.

Vegard Skogheims gutter har ikke imponert hjemmepublikum på Briskeby og fikk det heller ikke til mot Mjøndalen 2. pinsedag. HamKam tok ledelsen, men lot gjestene få utligne til 1-1.

Ranheim faller på tabellen
Strømmen tok alle poengene mot Ranheim, som har mistet kontakt med tetlagene. Gjestene tok ledelsen, men hjemmelaget slo kraftig tilbake og klatret til midten av tabellen.

Kongsvinger tok også en viktig seier etter flere svake prestasjoner. Kampen mot Notodden stå lenge og vippet, men to sene mål fra Kongsvinger ble avgjørende. Det endte 3-1.

Tromsdalen vant en jevn batalje mot nestjumbo Hødd med 3-2. (©NTB)