Gordon Ramsay og Teddy Sheringham (Foto: TV 2/)
Gordon Ramsay og Teddy Sheringham (Foto: TV 2/)

Her blir TV-kokk Gordon Ramsay grisetaklet av Teddy Sheringham

Stjernekokken måtte ut på båre med surstofftilførsel i veldedighetskampen mellom England og resten av verden.

Robbie Williams på samme England-lag som David Seaman og Teddy Sheringham, ledet av Sam Allardyce.

Mot et verdenslag bestående av stjerner som Edward Norton, Will Ferrell, Woody Harrelson, Gordon Ramsay, Roy Keane og Edwin van der Sar, ledet av Kenny Dalglish.

Se dramatikken i videoen øverst i artikkelen!

Britene leker ikke veldedighet, og de leker heller ikke veldedighetskamp, for dette var oppskriften da Unicef Soccer Aid ble arrangert på Old Trafford søndag.

Amatørenes aften
Det så derimot svært lekent ut da Kasabian-gitarist Sergio Pizzorno ga verdenslaget ledelsen i første omgang. Engelske Pizzorno, som må ha kvalifisert seg for spill for laget gjennom sine italienske aner, utmanøvrerte David Seaman fullstendig med en utsøkt lobb fra kanten av 16-meteren.

I andre omgang viste Teddy Sheringham at fotballkamper ikke bare avgjøres av lekre tekniske detaljer, for med en knallhard og ureglementert takling meide han ned TV-kokken Gordon Ramsay slik at skotten måtte ut på båre med surstofftilførsel. Heldigvis gikk det bra for gourmeten, som meldte etter kampen at han var ok, men sår.

Philips med soloraid
Etter dette snudde England kampen totalt, og scoret tre ganger til sluttresultat 3-1.

Teddy Sheringham, TV-personlighet Jonathan Wilkes og Kevin Philips scoret målene for hjemmelaget, og sistnevntes nettkjenning var utvilsomt dagens høydepunkt for denne utgaven av «Three Lions».

Se alle høydepunktene fra kampen i sammendraget under:
618893