Alessandro Del Piero (Foto: TIZIANA FABI/Afp)
Alessandro Del Piero (Foto: TIZIANA FABI/Afp)

Pinsehelgens fotballrykter: Legende jaktes av Premier League-klubber

Mens brasilianer vil tvinge klubben til å selge han til Chelsea . Sjekk pinsehelgens «ryktebørs» her!

Silly Season er i full gang. Selv om overgangsvinduet i Europa først åpner 1. juni, er spekulasjonene om klubbytter allerede i full gang.

Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa. Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

Alessandro Del Piero kan komme til å avslutte sin legendariske karriere i England. Tottenham, Arsenal og QPR jobber visstnok på spreng for å hente 37-åringen til Premier League.

Manchester City står klare for å sikre seg underskriften til Robin van Persie om nederlenderen skulle forsvinne fra Arsenal i sommer.

Premier League-mesterne vil også gjøre et nytt forsøk på å sikre seg Barcelona-stjernen Dani Alves. Ifølge spanske medier har City kommet med et bud på 120 millioner kroner pluss Aleksandar Kolarov for forsvarsstjernen.

City ønsker også å sikre seg Sunderland-spiller Stephane Sessegnon.

Arsenal ser ut til å snyte London-rival Tottenham for den belgiske forsvarsspilleren Jan Vertonghen. Ajax-kapteinen ønsker å flytte til England, men mener Tottenham har vært for treige.

– Jeg har sagt mange ganger at Tottenham var mitt førstevalg, men samtalene har ikke ført noen vei.

Ola Toivonen er også ønsket på White Hart Lane, men London-klubben kan få tøff konkurranse fra Valencia om signaturen til PSV-Eindhoven-angriperen.

Tottenham kan også komme til å miste sin midtbanespiller Giovani Dos Santos. 23-åringen er ikke fornøyd med lite spilletid og ønsker seg vekk fra klubben.

Jurgen Klinsmann er trener for det amerikanske landslaget og ønsker at Fulhams Clint Dempsey skal se etter en større klubb. Tyskeren ønsker at Dempsey skal spille for en klubb med Mesterliga-ambisjoner.

Manchester Uniteds forsvarspiller Fabio må muligens spille for Queens Park Rangers neste sesong. 21-åringen kan dra på lån etter at han slet med spilletid denne sesongen og ønsker å spille førstelagsfotball for å sikre seg mer spilletid i United.

United jakter Borussia Dortmunds midtbanespiller Shinji Kagawa. Manager Alex Ferguson skal ha klart et bud på rundt 130 millioner kroner.

QPR skal også være nære et bud på rundt 40 millioner for den skadeplagede midtbanespilleren Jermaine Jenas.

De store navnene uteblir fortsatt for Chelsea, som ikke helt vet hvem som er manager neste sesong, men det meldes at et bud på rundt 80 millioner kroner for den nederlanske forsvarspilleren Gregory van der Wiel ikke er langt unna.

Om ikke Chelsea selv har uttalt noen store overgangsprospekter så kan det se ut til at de blir dratt inn i en spennende overgang. Porto-stjernen Hulk skal nemlig være svært nær å leveere inn et krav om å bli solgt for å tvinge frem en overgang til Chelsea for rundt 330 millioner kroner.

Hulk (Foto: Paulo Duarte/Ap)
Hulk (Foto: Paulo Duarte/Ap)

Newcastle skal være i kamp med Porto om signaturen til FC Twentes forsvarsspiller Roberto Rosales.

Flere klubber trenger managere neste sesong, West Bromwich må erstatte Roy Hodgson og Claudio Ranieri seiler opp som favoritt til jobben. Alt tyder også på at Wigan mister Roberto Martinez og Wigan-eier Dave Whelan ønsker at Steve Bruce blir klubbens nye manager.

Arsenal har kommet med et første bud på Montpellier-spissen Olivier Giroud. Budet skal være 46 millioner kroner pluss Marouane Chamakh for 25-åringen. Giroud har en utkjøpsklausul på 128 millioner kroner og har kontrakt med Montpellier ut sesongen 2014.

Chelsea vurderer en bytteavtale for å sikre seg Evertons midtbanespiller Marouane Fellaini. Kilder i Belgia hevder at Chelsea vil tilby Everton Romelu Lukaku i bytte for sikre seg Fellaini når overgangsvinduet åpner.

Flere britiske bookmakere har stengt spillene på at Roberto Martinez blir ny trener i Liverpool. 38 år gamle Roberto Martinez er nå på plass i Miami for å forhandle med Liverpools amerikanske eiere om en kontrakt.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United

Øvrig:

Dimitar Berbatov ser ut til å være ferdig i Manchester United. Nå ønsker spissen å reise til Frankrike å spille for Paris Saint-Germain.

Chelseas vikarmanager Roberto Di Matteo seiler overraskende opp som en kandidat til å overta som hovedtrener i Napoli.

Alberto Aquilani kan komme til å forlate Liverpool for godt i sommer. AC Milan ønsker nemlig å sikre seg midtbanespilleren permanent etter å ha hatt italieneren på lån denne sesongen.

Og spanske Valencia bekrefter på sine offisielle hjemmesider at klubben har signert Sporting Lisboas høyreback Joao Pereira.

Espanyol ønsker å sikre seg signaturen til Manchester City-vingen Vladimir Weiss på permanent basis. Weiss spilte 28 kamper for den spanske klubben denne sesongen.

Inter vil gi AC Milan konkurranse om underskriften til Torinos forsvarsspiller Angelo Ogbonna, hevder Goal.com.

Tottenhams Ryan Nelsen kan komme til å spille i Major League Soccer neste sesong. Nelsen skal ikke være i planene i til manager Harry Redknapp.

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United