Lettkledde bilvaskere i sommervarmen på årets første Gatebil treff.  (Foto: Mattis Holt, glomdalen.no / ANB)
Lettkledde bilvaskere i sommervarmen på årets første Gatebil treff. (Foto: Mattis Holt, glomdalen.no / ANB)

Fine biler, sol og glade mennesker!

– Vi kunne ikke vært mer fornøyd, sier arrangøren om årets første Gatebil-treff. SE ALLE BILDENE:

Denne helgen avholdes årets første Gatebil-treff, og det finner sted på Vålerbanen. Med strålende sol har tilskuere og bilentusiaster strømmet til både fredag og lørdag, og arrangementsleder Hans Jørgen Andersson kunne ikke vært mer fornøyd, Det skriver glomdalen.no

– Det har vært veldig vellykket til nå! Gjennomføringen har gått knirkefritt, og vi har et bra samarbeid med vakter og politiet. Ingen store hendelser å prate om, annet enn skrubbsår og solstikk, sier arrangementslederen.

Gatebil-biler (Foto: Mattis Holt, glomdalen.no / ANB)
Gatebil-biler (Foto: Mattis Holt, glomdalen.no / ANB)

Se alle bildene fra Gatebiltreffet her:

Med gradestokken på 30 varmegrader, og sol fra skyfri himmel både fredag og lørdag er ikke Hans Jørgen Andersson i tvil – dette er det beste Gatebil-treffet på Våler noensinne.

– Det må da være det? Stemningen er helt fantastisk, været er utrolig, og det er deilig å få en slik start på Gatebil-sesongen. Dette er 12. året vi har Gatebil-treff her, og dette er det beste til nå, smiler Andersson, som nevner at det har vært sludd og snø under Gatebil-treff der før.

Nå gleder Andersson seg til hva søndagen kan bringe, og resten av Gatebil-sesongen.

– Det er vanskelig å si hvor mange som har vært innom, men det har uten tvil vært flere her enn i fjor. Det kom mange allerede på torsdag, og fredag strømmet det til med folk. Også lørdag har det vært mange her, så jeg antar at det har vært mange flere her enn tidligere. Søndag skjer det også mye spennende, og det er meldt det samme været, sier en strålende fornøyd Andersson.

Flere bil og motorsaker fra glomdalen.no finner du her:

Les også: Dette er Fredric Aasbøs nye Toyota GT86 driftebil: