Zucarello (Foto: Niklas Larsson/Ap)
Zucarello (Foto: Niklas Larsson/Ap)

Zuccarello avkrefter KHL-kontrakt

Den russiske KHL-klubben Metallurg Magnitogorsk meldte at nordmannen hadde inngått en toårskontrakt, men Mats Zuccarello Aasen dementerer påstanden.

Mats Zuccarello Aasen gikk fra svenske Modo til NHL og New York Rangers i 2010, men har aldri klart å etablere seg på laget, og er blitt sendt opp og ned mellom Rangers og farmerlaget Connecticut Whale.

Lørdag kom beskjeden om at «Zucca» skulle være ferdig i amerikansk hockey for denne gang. På nettsiden til Metallurg Magnitogorsk ble det meldt at 24-åringen hadde signert en toårskontrakt med den russiske KHL-klubben.

– Har fått tilbud
Senere samme dag tok Zuccarello til motmæle mot påstanden.

– Ikke noe nytt. Ser det er mye snakk om KHL nå. Ikke noe der er klart. Jeg har fått tilbud, men ikke bestemt meg ennå, skriver Zuccarello via SMS til Hockeymagasinet.

Kan bli lagkamerat med Detroit-legende
Dersom avtalen går gjennom blir den tidligere Frisk-spilleren lagkamerat med smått legendariske Sergei Fedorov, som var en av de dominerende spillerne i NHL på 90- og 2000-tallet.

42-åringen har spilt for Metallurg Magnitogorsk siden 2009, der han er klubbens kaptein.

Laget eies av den styrtrike stål- og jernmagnaten Viktor Rashnikov, som i flere år er blitt rangert som en av klodens mest formuende menn.

(©NTB/TV 2 Sporten)