Mannen til venstre kikker fortvilet på fronten sin, som er blitt bulket   mens trailersjåføren står oppreist inni førerhuset og funderer på hvordan han skal komme seg ut. Det begge to egentlig burde gjøre, er å takke høyere makter for at de er i live!
Mannen til venstre kikker fortvilet på fronten sin, som er blitt bulket mens trailersjåføren står oppreist inni førerhuset og funderer på hvordan han skal komme seg ut. Det begge to egentlig burde gjøre, er å takke høyere makter for at de er i live!

Det kaller vi nære på!

Se hva som plutselig skjer når traileren kommer rundt svingen.

Mannen til venstre i bildet er eier av bilen som har kamera montert på dashbordet – og som har fanget det utrolige opptrinnet. Han er åpenbart bekymret for bilen sin – men burde vite at det likevel er snakk om god porsjon englehår et visst sted hos både han og trailersjåføren.

Dette kunne gått så mye, mye verre – og da ville bulken i panseret vært det siste han tenkte på.

Innesperret

Trailersjåføren er for øvrig innesperret i førerhuset – og forsøker å komme seg ut blant annet ved å knuse frontruta. Uten å lykkes.

Del med dine Facebook-venner

SE VIDEO: Du vil ikke tro hvordan dette gikk til

Bileieren på sin side ser ikke ut til å være så veldig interessert i å hjelpe til. Om det er sjokket som sitter i etter det han nettopp har opplevd, er ikke så godt å si..

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.liveleak.com/view?i=75d_1337711116

SE VIDEO: Er dette den ultimate hevnen hvis noen gjør det slutt?