GJENFORENES I CHELSEA? Hulk og Falcao er ønsket av Chelsea. (Foto: Francisco Seco/Ap)
GJENFORENES I CHELSEA? Hulk og Falcao er ønsket av Chelsea. (Foto: Francisco Seco/Ap)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Chelsea byr på Hazard, Hulk og Falcao

Og Roberto Mancini er i Milano for å diskutere en overgang for Zlatan Ibrahimovic. Sjekk tirsdagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

Chelsea-eier Roman Abramovitsj har gitt grønt lys til å finansiere kjøpene av Lilles Eden Hazard (21), Porto-spissen Hulk (25) og Atletico Madrid-angriperen Radamel Falcao (26). Napolis Edinson Cavani og Real Madrid målmaskin Gonzalo Higuain står også på Chelseas radar. Spillere som Didier Drogba, Salomon Kalou og Jose Bosingwa vil bli plassert på transferlisten for å gi plass til de nye stjernene, skriver The Daily Mirror på sine sportsider tirsdag.

Juventus skal ha lagt inn et offisielt bud på Manchester Citys angriper Edin Dzeko (26), etter at Serie A-giganten ikke fikk napp hos Arsenal til å kjøpe toppscorer Robin van Persie.

Manchester City er imidlertid fremdeles med i kampen om Robin van Persies underskrift. Ifølge ulike engelske medier står nå valget mellom å fortsette i Arsenal eller gå til de nybakte seriemesterne City for van Persies del.

Tottenham har lagt inn et bud på den 25 år gamle Marseille-spissen Loic Remy og kan samtidig være villig til å bytte Luka Modric (26) med Real Madrids Lassana Diarra (27) - pluss en ukjent pengesum som Real Madrid betaler som en del av avtalen.

QPR er i ferd med å sikre seg Aston Villas veterankeeper Shay Given. 36-åringen spilte under manager Mark Hughes i Manchester City. Mark Hughes vil også sikre seg Wigans Victor Moses.

Nyopprykkede West Ham frykter at de vil miste keeper Robert Green til en større klubb. Klubben blir ikke enig med Green om betingelsene i en kontraktsforlengelse.

Chelsea har gitt Arsenal en deadline på én uke til å ta en avgjørelse på om klubben vil hente «leiesoldaten» Yossi Benayoun på permanent basis.

Tottenhams klubbformann Daniel Levy reiste til Nederland på mandag for å forhandle med Ajax om en overgang for den belgiske forsvarsstjernen Jan Vertonghen. 25-åringen er også ønsket av Arsenal og AC Milan.

Blackpool vil hente Swansea-spissen Stephen Dobbie permanent.

Roberto Martinez vil tirsdag fly til Boston for å snakke med Liverpool-eier John Henry om å bli klubbens nye manager. Wigan-sjefen ser ut til å være Liverpools førstevalg.

Joe Cole har gjort helomvending og ønsker å vende tilbake til Liverpool og kjempe om en plass i startoppstillingen under klubbens nye manager etter låneoppholdet i franske Lille.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United

Roberto Mancini. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)
Roberto Mancini. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)

Øvrig:

Barcelona vil tilby Manchester City 100 millioner kroner for tjenestene til den argentinske forsvarsspilleren Pablo Zabaleta.

Roberto Mancini var mandag på besøk i AC Milan hovedkvarter i Milano. «Offisielt» sett for å diskutere en eventuell overgang for Carlos Tevez, men ifølge italienske medier ble også en mulig overgang for Zlatan Ibrahimovic nevnt på møtet.

Samtidig har Gansos agenter vært i Milano siden lørdag, og det spekuleres i at en byttehandel hvor Robinho går til Santos kan være på trappene.

Clarence Seedorf er i Kina for å finne seg klubb, først i køen står Nicolas Anelka og Shanghai Shenua.

Agenten til Marek Hamsik insisterer på at spilleren ikke har planer om å forlate Napoli.

Borussia Dortmund er klar til å selge Shinji Kagawa, men Bundesliga-klubben har satt en prislapp på spilleren som skremmer vekk interesserte klubber. Manchester United er ikke villig til å by det Dortmund krever for japaneren, og en overgang til Old Trafford ser dermed ut til å gå i vasken.

Real Madrid fortsetter jakten på forsterkninger fra Premier League. Nå er det Manchester Citys David Silva som topper José Mourinhos ønskeliste.

Celtic ser ut til å stikke av med underskriften til Leeds United-talentet Aidan White.

Sergio Agüero og David Silva kunne juble for tre poeng mot Arsenal. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Sergio Agüero og David Silva kunne juble for tre poeng mot Arsenal. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United