Carlos Tevez og Sergio Agüero kan smile for startplass mot Newcastle (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Carlos Tevez og Sergio Agüero kan smile for startplass mot Newcastle (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Real Madrid byr på Modric, Agüero og Ramires

Og Manchester United er plutselig favoritter til å stikke av med Eden Hazards underskrift. Sjekk mandagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

Manchester United seiler plutselig opp som favoritter til å stikke av med underskriften til stjerneskuddet Eden Hazard. Lille-stjernen jages av klubber som Manchester City, Chelsea, Arsenal og Real Madrid – men ifølge TalkSPORT er 21-åringens førstevalg en overgang til Old Trafford. Men Hazard, som nylig nok en gang ble kåret til «Ligue 1 Player of the Year», krever en lønn på omlag 1,8 millioner kroner i uken. Og det er et lønnskrav Sir Alex Ferguson er skeptisk til å innfri.

Fernando Torres krever en avklaring på sin fremtid i Chelsea etter det han beskriver som «sin verste sesong i karrieren». Spanjolen som har scoret 11 mål på 48 kamper for Chelsea krever et svar på om han vil bli satset på neste sesong.

Og Didier Drogba (34) har trolig spilt sin siste kamp for Chelsea. Flere engelske aviser hevder at Drogbas overgang til kinesiske Shanghai Shenhua vil bli bekrefter i løpet av kort tid.

Aston Villa fortsetter jakten på ny manager. Ole Gunnar Solskjær er fremdeles klubbens førstevalg, men nå seiler Chelseas vikarmanager Roberto Di Matteo opp som en «outsider» til jobben. Di Matteo har foreløpig ikke fått et tilbud fra Chelsea om å bli permanent manager på Stamford Bridge.

West Hams manager Sam Allardyce vil hente Joe Cole tilbake til engelsk fotball og til Upton Park etter at klubben rykket opp til Premier League. Cole har har denne sesongen vært på lån hos Lille fra Liverpool.

Manchester City vil tilby Roberto Mancini en ny treårskontrakt verdt 150 millioner kroner, skriver The Daily Mail. Mancini ledet nylig City til klubbens første seriegull på 44 år.

Samtidig har Manchester City fått beskjed om at det vil koste klubben 250 millioner kroner for å hente Montpelliers Younes Belhanda i sommer.

Tottenhams manager Harry Redknapp har utpekt den brasilianske superstjernen Leandro Damiao som førsteprioritet på overgangsmarkedet i sommer. Damiao har fått en prislapp på omlag 150 mill. kroner.

Andre Villas-Boas vil bli tilbudt jobben som erstatteren for sparkede Kenny Dalglish i løpet av kort tid. Den tidligere Chelsea-manageren var i intervju med Liverpool-eierne forrige uke og imponerte under samtalene.

Både Arsenal og Tottenham vurderer bud på Liverpools forsvarsspiller Martin Skrtel, etter at Liverpool gjorde det klart at Skrtel kan forlate Anfield.

Newcastle er i ferd med å sikre seg Reims midtbanespiller Romain Amalfitano (22) på en treårskontrakt.

Fulham har lagt inn et bud på Wolves-stjernen Matt Jarvis på 50 millioner kroner – men Wolves har foreløpig ikke svart på budet.

André Villas-Boas (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
André Villas-Boas (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United

Øvrig:

Real Madrid vurderer et bud på 500 mill. kroner for Manchester Citys Premier League-tittelhelt Sergio Aguero. José Mourinho vil også forsøke å sikre seg Chelseas Ramires i løpet av sommeren.

Og det kan være duket for en kjøpefest i Real Madrid denne sommeren. For klubben vurderer også et bud på Tottenhams Luka Modric – dersom klubben selger Kaka til Paris Saint-Germain. De nybakte La Liga-mesterne vil tilby Spurs 250 mill. i overgangssum for Modric.

Det har lenge blitt spekulert i om Alexandre Pato skal bort fra Milan. Men det avviser klubben. – Pato kommer til å bli værende i Milan, slår visepresident Adriano Galliani fast.

Klubben varsler at Radamel Falcao er til salgs - til rett pris. Men angriperen selv vil ikke forlate Atlético Madrid. – Jeg tenker ikke på å skifte klubb, sier Falcao til pressen i Colombia.

Valencias tekniske direktør Braulio Vazquez avviser at Jordi Alba allerede har skrevet under for Barcelona.

Guus Hiddink har fått grønt lys til å hente inn tre verdensklasse-spillere til russiske Anzhi.

Ryktene rundt Zlatan Ibrahimovics fremtid i AC Milan fortsetter med uforminsket styrke. Nå hevder flere italienske medier at Manchester City har kommet med et første bud på 250 mill. kroner. Roberto Mancini vil tilby svensken en ukelønn på 2,8 millioner kroner på Etihad.

Zlatan Ibrahimovic headet inn 2-1 til Milan mot Roma og blir matchvinner. Da kan man juble som dette. (Foto: Luca Bruno/Ap)
Zlatan Ibrahimovic headet inn 2-1 til Milan mot Roma og blir matchvinner. Da kan man juble som dette. (Foto: Luca Bruno/Ap)

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United