rybak happyday_sumo
rybak happyday_sumo

Alexander Rybak fikk feil playback, nektet å komme tilbake

Forlot scenen før han rakk å spille «Fairytale».

Den 18. mai skulle tidligere Grand Prix-vinner Alexander Rybak fremføre vinnerkåte «Fairytale» for den norske ambassaden i Baku, men da det ble problemer med lydanlegget skal han ha forlatt scenen og nektet å komme tilbake.

Les også:Alexander Rybak gjør MGP-comeback

Låt forferdelig

Det skal ha vært mellom 700 og 1000 gjester til stede, og Rybak skulle ha fremført fem sanger. Slik gikk det imidlertid ikke.

– Det låt forferdelig, da jeg vant Grand Prix fungerte i alle fall mikrofonene, skal han ha sagt til en fan etter konserten, ifølge Aftonbladet. Saken kan leses i dagens papirutgave av VG.

Les også:MGP-finalist Reidun Sæter: – Jeg er harry

Manglet bass

Lydanlegget som Rybak benyttet seg av skal ha hatt store mangler. Blant annet skal høyttalerne ha manglet bass, mikrofonen fungerte tidvis og låtene låt surt. Da Rybak fikk feil playback på anlegget skal det ha toppet seg, til tross for at artisten gjorde tegn til at de skulle bryte, fikk han ingen respons.

Allikevel skal kilder ha fortalt avisen at han kun har seg selv å takke, etter at artisten kom for sent til lydsjekk. Rybaks manager bekrefter dette, men understreker at det ikke er uvanlig at man tar lydsjekk uten artisten til stede.

Selv om Rybak nektet å komme tilbake, skal han ha møtt fansen 45 minutter senere for å skrive autografer og posere på bilder.

Les også: Derfor vil ikke Alexander Rybak ha så mange venner

Var egoistisk

Tidligere i år var Rybak med i programmet «Skogheim flytter inn» og der fortalte han om hvordan han var som barn.

– Jeg var veldig egoistisk. Forestill deg meg nå, også ganger du det med ti ganger. Helt til jeg var 14–15 år trodde jeg at alle i livet mitt var statister. Når noen hadde kjærlighetssorg og slikt tenker jeg: «Hvorfor må vi snakke om det? Det har ingenting med meg å gjøre», fortalte Rybak åpent og lo litt av seg selv.