Nani
Nani

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Manchester United vil høre på bud på Nani

Nani på vei bort? Og Arsenal i ferd med å sikre seg 13-åring. Sjekk lørdagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

Fredag meldte Michael Owen på Twitter at han ikke får ny kontrakt med Manchester United. Nå er veteran-spissen på jakt etter en ny arbeidsgiver, og han vil ikke ta steget ned i Championship.

Andreplasser er ikke noe man samler på i Manchester United. Det ligger derfor an til utskiftninger i Sir Alex Fergusons spillertropp. Og The Sun melder at klubben kan være villig til å la Nani forlate klubben dersom de ikke blir enig om en ny kontrakt med det første.

Liverpool står uten både manager og sportsdirektør. Likevel er det visst noen som er ute og jakter på spillere for de røde. For ifølge Daily Mail skal Liverpool være villig til å bla opp over 250 millioner kroner for CSKA Moskva-spissen Seydou Doumbia. Det er 50 millioner kroner mer enn eier John Henry skal ha gitt i budsjett for fire spillere foran neste sesong.

Adam Johnson fikk ikke så mye spilletid mot slutten av sesongen. Nå skal Sunderland være villig til å hente vingspilleren fra Manchester City.

Det er i hvert fall god plass i Sunderland-stallen. Manager Martin O'Neill har ryddet i troppen og gitt ni mann beskjed om å finne seg nye klubber. Det største navnet er Craig Gordon, som fortsatt er tidenes dyreste britiske keeper.

En annen keeper på klubbjakt er Lukasz Fabianski. Polakken er lei av å sitte på benken for landsmannen Wojciech Szczesny og vil nå bort fra Arsenal.

Grant Holt hadde en fantastisk debutsesong i Premier League, og Norwich-kapteinen innser at han nå har muligheten til å sikre alderdommen sin med en siste stor kontrakt. Men Norwich-ledelsen avslo overgangssøknaden hans.

Ingen har scoret flere mål i det engelske ligasystemtet enn Jordan Rhodes. Nå tyder det meste på at Huddersfield-spissen får sjansen i Premier League neste sesong. Og Fulham ser ut til å vinne kampen om målmaskinen, som Roy Keane mente ikke var god nok for Ipswich. Aston Villa, Everton, Norwich og West Ham har også vist interesse for 22-åringen, som har scoret 40 mål denne sesongen.

Ingen skikkelig ryktedag uten å nevne Harry Redknapp. Nå er det Alessandro Del Piero og Loic Remy som står høyt i kurs på White Hart Lane. Problemet er at Del Piero visstnok er 37 år og Remy skal ha fått påvist en hjertefeil.

Det er ingen hemmelighet at Arsenal-manager Arsene Wenger liker å finne unge spillere og utvikle dem selv. Nå er det 13 år gamle Foday Nabay som er på vei til The Gunners. Birmingham-spilleren ble for alvor kjent i England da han ble kalt inn på U16-landslaget som tolvåring i fjor.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Jordan Rhodes (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Jordan Rhodes (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United

Øvrig:

Juventus skal ut i Mesterligaen igjen til høsten, og nå vil «den gamle dame» ruste opp spillerstallen. Borja Valero tar neppe den tunge veien ned i Secunda Division med Villarreal etter at Juventus meldte sin interesse for midtbanespilleren.

En annen spiller som kan havne i Italia er PSV Eindhoven-spilleren Kevin Strootman. 22-åringen skal stå høyt på ønskelisten til AC Milan.

Å være med i TV 2 Sportens Premier League-studio har vist seg å være et godt utstillingsvindu denne våren. Steve Coppell dro rett hjem til jobb som sportsdirektør i Crawley Town. Nå er det Gianfranco Zola som er i ferd med å få seg ny jobb. Han er storfavoritt til å få jobben som trener i Lazio.

Emre Belözo¿lu er i hardt vær i hjemlandet Tyrkia. Nå vil Atletico Madrid hente ham bort fra Fenerbahce.

Hvis noen er interessert i en VM-toppscorer, så skal Inter være villig til å lytte til bud på Diego Forlan. Den brasilianske veteranen Lucio kan også komme til å finne seg en ny arbeidsgiver i sommer.

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

TIL UNITED? Kevin Strootman blir sterkt koblet til Manchester United. (Foto: MARCEL VAN HOORN/Afp)
TIL UNITED? Kevin Strootman blir sterkt koblet til Manchester United. (Foto: MARCEL VAN HOORN/Afp)

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United